Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

40 jaar Woonestetika en CR33MERS was erbij!

woonestetika

U kon ook dit jaar weer in de Genkse Limburghal terecht voor een flinke portie interieurdesign. Van 27/10/2018 tot 04/11/2018 was de evenementenhal wederom het decor voor 40 jaar Woonestetika,  een heuse jubileumeditie. De gezelligste interieurbeurs vierde zijn verjaardag in stijl en het werd een topevenement: het enthousiaste publiek was talrijk aanwezig en ook de exposanten blikten tevreden terug. Onder hen ook onze Ken die opnieuw beursgangers trakteerde op gratis interieuradvies.

40 jaar Woonestetika: het mocht een beetje meer zijn

Op uitnodiging van organisator Exporama, was Ken Creemers ook dit jaar weer van de partij. Net als vorig jaar konden geïnteresseerden bij hem terecht voor gratis en persoonlijk woonadvies. 40 jaar Woonestetika is een mijlpaal en dat mocht gevierd worden met wat extra cachet. Daarom ruilde Ken het gezellige tafeltje van de vorige editie in voor een prachtig bureau, vervaardigd uit notenfineer en Corian®.

De keuze voor een bureau is niet zomaar gemaakt. Het komt professioneler over en nodigt meer uit tot een gesprek. Ken wou met de het bureau ook aan potentiële klanten laten zien waar zijn interieurbureau voor staat. Daarom vroeg hij aan de meubelmakers van Jacobs interieur om dit meubel voor hem te maken. In de praktijk werkt Ken zo goed als exclusief met deze interieurbouwer. Zo kon de klant ook meteen de kwaliteit van het meubel en de gebruikte materialen zien en voelen.

Niet alleen het bureau, maar ook de speciale en sfeervolle verlichting maakten de beursstand compleet. Hiervoor schakelde Ken Electro Biesmans in, één van zijn gewaardeerde onderaannemers. En het mag gezegd, de verlichting draagt zeer zeker bij tot de gezellige en toch professionele sfeer van de beursstand, die echt wel in het oog sprong. Regelmatig werd er door voorbijgangers dan ook even halt gehouden om de stand te bewonderen en dat resulteerde ook vaak in een extra gesprek voor Ken.

woonestetika

Bron: CR33MERS

Gratis advies is een succesverhaal

Niet enkel de beursstand, maar ook het concept van gratis advies geven was ook dit jaar een groot succes. Vorig jaar mocht Ken al zo’n 60 gesprekken op zijn naam schrijven, bij deze editie deed hij er vlotjes nog een tiental bovenop. Ook nu kwamen geïnteresseerde beursgangers af met gerichte vragen over hun eigen interieur. Aan de hand van foto’s en plannen werd hun interieurvraag of -probleem duidelijk en kon er persoonlijk advies gegeven worden.

Ken zelf gaf aan dat hij heel wat leuke mensen gezien en gesproken heeft en dat er ook meer mensen met een algemene interieurvraag naar hem toekwamen. Dat gaf dan weer aanleiding tot fijne en open gesprekken over verschillende interieurstijlen en visies.  Net als de vorige edities bleek ook nu dat de meeste mensen een gebrek aan een totaalbeeld hebben als het over hun interieur gaat. Ze hebben nog steeds de neiging om kamer per kamer aan te pakken, terwijl dat net geen goed idee is. Als ze op die manier te werk gaan, is de kans veel te groot dat er een inconsistentie ontstaat tussen de verschillende ruimtes. En het is net eenheid dat we nastreven.

Ook zin in een nieuw interieur? Neem dan eerst contact op met CR33MERS. Vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan onze webshop !

woonestetika

Bron: CR33MERS

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “40 jaar Woonestetika en CR33MERS was erbij!

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.