Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Badkamer renoveren: ga voor het ultieme relaxgevoel

Renovatie badkamer Cr33mers

De tijd dat een badkamer een louter functionele ruimte was, is voorgoed verleden tijd. Vandaag krijgt een badkamer een almaar groter wellnesskarakter. Dé plek om na een drukke dag helemaal tot rust te komen. De badkamertrends van 2016 en 2017 gaan dan ook helemaal die richting uit. Wilt u uw badkamer renoveren? Dan help ik u als interieurdesigner op weg naar het ultieme relaxgevoel in een optimaal ingerichte badkamer.

Badkamer renoveren: mix trends met functionaliteit

Wanneer opdrachtgevers bij mij aankloppen om hun badkamer te renoveren of in te richten, geef ik hen altijd het advies om een gulden middenweg te zoeken tussen trends en functionaliteit. Als interieurarchitect focus ik in mijn ontwerpen op het praktische en esthetische aspect, maar hou ik natuurlijk ook altijd rekening met de nieuwste trends.

Renovatie badkamer Cr33mers 3

Een overzicht van de nieuwigheden voor 2016-2017:

  • Breng de natuur in uw badkamer
    In de keuken zagen we deze groene trend al, maar nu is het ook hip om uw badkamer op te fleuren met een stukje natuur. Materialen zoals hout, klei en steen zijn erg geschikt voor de badkamer. Werk af met een mooie plant in een sisalmand of met een groen kleurtje voor uw douchegordijn of tegen de muur. Hallo wellnesssfeer!
  • Ga ervan uit dat minder meer is
    Badkamers worden almaar minimalistischer. Met dunne randen, strakke hoeken en fijne vormen creëert u een mooi ruimtelijk effect. Ook het toilet krijgt een strakker design. Dé trend is een model zonder spoelrand. Voordelen? Dit type toilet is hygiënischer en gemakkelijker in onderhoud.

Renovatie badkamer Cr33mers 2

  • Opteer voor infraroodverwarming
    Dit type verwarming zorgt voor een aangenamer gevoel van warmte. Bovendien droogt uw badkamer sneller op. Dat is beter voor uw gezondheid, want schimmels krijgen zo minder kans.

Wilt u ook uw badkamer renoveren met het vakkundige advies van een interieurarchitect? Neem dan zeker contact met me op voor interieuradvies.

Meer info lezen over badkamers? Lees ook:

button (1)

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “Badkamer renoveren: ga voor het ultieme relaxgevoel

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.