Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Badkamerinspiratie: ontspannen op een digitale golf

badkamer inspiratie

Onze maatschappij maakte de laatste jaren een grote evolutie door naar sneller, individueler én digitaler. Dat heeft een impact op ons leven en dus op hoe we wonen. In onze keukens en woonkamers krijgen hoogtechnologische snufjes al langer een plek. In 2017 zet de digitale trend zich ook door in de badkamer.

Deze functionele ruimte groeide de voorbije decennia uit tot een comfortabele plek om helemaal tot rust te komen. De nieuwste trends focussen nog meer op duurzaamheid, digitale extra’s en een optimale badkamerinrichting met natuurlijke elementen.

badkamer inspiratie(Project Cr33mers)

badkamer inspiratie(Project: Cr33mers)

Badkamerinspiratie: focus op groen, rust en comfort

Een drukke werkdag in deze razendsnelle samenleving vraagt heel wat van uw lichaam en geest. En daar zijn we ons zeer goed van bewust. Gezondheid krijgt een almaar prominentere plaats in onze dagelijkse rituelen. Ook in de badkamer. Kies dan ook voor optimaal comfort met deze tips voor badkamerinspiratie:

  • Denk ‘groen’ met een duurzame inrichting
    Deze trend is niet helemaal nieuw, maar ons milieubewustzijn blijft groeien. Waardoor de keuze voor ecologische systemen ook in de badkamer vanzelfsprekend wordt. Zo zijn er vandaag veel waterbesparende oplossingen. Heel wat merken bieden een assortiment kranen aan met ecofuncties die tot 50 procent water besparen.

badkamer inspiratie
(Bron foto: www.interieurvoorbeelden.be)

  • Denk ‘rust’ met natuurlijke materialen
    De ecotrend zet zich ook voort in de materiaalkeuze. Denk aan hout, klei en biokatoen. Keramisch parket geeft uw badkamer een extra warme uitstraling. Een mooie plant is ten slotte dé finishing touch. Al die natuurlijke elementen leiden tot het ultieme rustgevende gevoel.

badkamer inspiratie
(Bron foto: Decoist.com)

  • Denk ‘comfort’ met technologische snufjes
    Een badkamer is vandaag niet alleen functioneel, maar streeft ook naar optimaal gebruiksgemak. Onze persoonlijke behoeftes staan centraal en dus kiezen we in functie daarvan voor specifieke systemen en materialen. Met bepaalde smart tools bedient u uw badkamertoestellen op afstand. Het bad al laten vollopen, terwijl u in de file staat? Het kan! De sfeerverlichting in uw badkamer aanpassen terwijl u al in bad ligt? Natuurlijk!

badkamer inspiratie
(Bron foto: www.interieurvoorbeelden.be)

Wilt u nog meer badkamerinspiratie? Neem dan zeker eens contact op voor professioneel interieuradvies.

button (1)

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

1 reactie op “Badkamerinspiratie: ontspannen op een digitale golf


Door Badkamer op maat op 6 maart 2017

Onlangs werd onze op maat gemaakte badkamer geplaatst, inclusief hoogtechnologische snufjes. Het is nu m’n meest favoriete plek in ons huis. Heerlijk, die lange badsessies… 🙂

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.