Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Batibouw 2018: de grootste bouw- en interieurbeurs doorgelicht

batibouw

We kunnen er niet omheen: Batibouw 2018 is van start gegaan in Brussels Expo en dat zullen we geweten hebben. Vanaf 22 februari – naar goede gewoonte de eerste 2 dagen enkele voor professionele bezoekers – tot en met 04 maart 2018 weegt de spreekwoordelijke baksteen in onze maag nog wat zwaarder door. Toch is een bezoekje aan deze beurs de moeite waard. U kan er niet alleen tal van ideeën opdoen, maar ook goeie deals afsluiten als u al concrete plannen heeft.

batibouw

www.batibouw.com

Batibouw in thema’s

Fisa, de organisator van de beurs, werkt de laatste jaren thematisch en vraagt aan de ruim 1000 exposanten om producten in de kijker te zetten die met deze thema’s te maken hebben. Batibouw 2018 heeft  grote thema’s, we zetten ze voor u even op een rij:

  • 5 senses experience: als het ware de producten van d exposanten  kunnen voelen, zien, ruiken,… om zo een beter beeld te krijgen van wat het product precies te bieden heeft.
  • Connected home: focus op domotica en artificiële intelligentie, bediening via smartphone, slimme toepassingen via internet,…
  • Project your home: een leidraad voor het plannen van uw nieuwbouw of verbouwing.
  • Zorgeloos wonen: aandacht voor zuinigheid, gezondheid en veiligheid.

Allemaal thema’s die ook voor CR33mers belangrijk zijn en in de blogs al vaker aan bod gekomen zijn.

 

Trends op batibouw

batibouw

Bron: Geïnspireerd door Pinterest

Naast thema’s, kan u natuurlijk ook allerlei trends terugvinden op de beurs. Hoe ziet de woning van de toekomst eruit? Wat zijn de must-have’s op vlak van domotica? Wat zijn de do’s en dont’s als het gaat over binnenhuisinrichting. U vindt gegarandeerd een antwoord op al uw vragen tijdens uw bezoek.

Wat zijn dan de grote trends en nieuwigheden op Batibouw 2018? Wat dacht u van schuifdeuren voor een hoekopstelling, pivoterende roomdividers of stalen binnendeuren? Ook maatwerk staat hoog aangeschreven op deze editie, zeker als het gaat over kasten en opbergruimten. Ook de interieurtrends waarover we u al eerder informeerden, zien we terug bij de exposanten: etnic nature, veel vintage, geometrische prints en sierkussens als het accessoire bij uitstek. Of hoe u probleemloos kunt vertrouwen op CR33MERS voor het juiste advies…

 

Plan uw bezoek

Wat geldt voor uw nieuwbouw of renovatie, geldt ook voor uw bezoek aan Batibouw: plan alles goed in zodat u zeker tegenkomt wat u absoluut wilt zien. De beurs is enorm groot en zonder planning lukt het echt niet om alles te zien. Het zou jammer zijn, mocht u een ticket betalen en dan zonder ideeën thuiskomen.

Heeft u gevonden wat u zocht en bent u klaar om uw plannen om te zetten in de praktijk, neem dan zeker contact op met CR33MERS. Zoals u merkt, zijn wij zeer goed op de hoogte van de trends in interieurinrichting en besteden wij de nodige aandacht aan veiligheid en zuinigheid van uw woning en uw interieur. Samen kunnen wij uw plannen omzetten in een ontwerp dat aan al uw eisen voldoet. Tot binnenkort?

batibouw

Bron: www.batibouw.com

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “Batibouw 2018: de grootste bouw- en interieurbeurs doorgelicht

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.