Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Binnenhuisinrichting: van een huis naar een thuis

Binnenhuisinrichting

Kent u dit gevoel? U hebt net een huis of appartement gekocht, nieuw gebouwd of gehuurd, maar die hoop bakstenen voelt absoluut niet aan als een thuis. Warmte, sfeer en gezelligheid ontbreken volledig. De grootste fout die u dan kunt maken? Naar de eerste de beste woonwinkel stappen en blindelings uw meubels aankopen. Want dan zijn uw ruimtes weliswaar gevuld met meubelstukken, maar ademen uw kamers geen persoonlijkheid uit. Uw eigen persoonlijke touch ontbreekt. En net dat element maakt van uw huis een echte thuis.

Binnenhuisinrichting: van een perfect plan naar een perfecte thuis

Binnenhuisinrichting is mijn vak. Als interieurarchitect streef ik er elke dag opnieuw naar om projecten uit te voeren met een thuisgevoel, volledig afgestemd op de wensen van mijn opdrachtgevers. Mijn basis? Een goed plan!

Binnenhuisinrichting

(Bron foto: Project Cr33mers renovatie woning te Bree)

In dat plan voor binnenhuisinrichting hou ik altijd rekening met een aantal belangrijke elementen:

  • Een goede balans tussen functionaliteit en esthetiek is essentieel. Het oog wil natuurlijk wat (zelfs veel), maar uw binnenhuisinrichting moet zeker ook functioneel zijn en uw dagelijkse bezigheden vergemakkelijken.
  • Goedkope interieurs staan niet gelijk aan een goede binnenhuisinrichting, want ze vertalen úw persoonlijkheid niet, maar wel die van de grote massa. Bovendien is goedkoop meestal een synoniem voor weinig duurzaam. De kans is dan ook groot dat u binnen twee jaar opnieuw met uw binnenhuisinrichting moet starten. Kortom: goedkoop kost u uiteindelijk meer.
  • Een evenwichtige binnenhuisinrichting vertaalt zich in meerdere ruimtes. Het heeft weinig zin om één ruimte knap in te richten en de rest te verwaarlozen. Het geheel is dan niet meer in harmonie en dat breekt de sfeer. Met totaalprojecten trek ik het thuisgevoel door in het hele huis.

Droomt u ook van een mooie binnenhuisinrichting die past bij uw smaak, uw persoonlijkheid én uw dagelijkse bezigheden? Doe een beroep op een professional! Maak vrijblijvend een afspraak.

button (1)

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “Binnenhuisinrichting: van een huis naar een thuis

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.