Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Een bio-ethanolhaard: meteen gezellige sfeer in donkere dagen

De herfst is in het land en de dagen worden almaar korter, donkerder en kouder. Hoog tijd om wat sfeer in huis te brengen! We zetten onze verwarming een graadje hoger, steken kaarsjes aan en genieten van comfortfood. Gezelligheid troef! Maar wilt u het in uw huis extra knus maken tijdens dit herfstige weer? Geef uw interieur dan een bijzonder sfeervolle toets met een bio-ethanolhaard. Gemakkelijk en snel te plaatsen. Bijzonder efficiënt als verwarming. En natuurlijk: heel stijlvol.

birocalor-a30
(Bron foto: www.birocalor.be)

Bio-ethanolhaard: de voordelen

Niets gezelliger in huis dan een haard, toch? Maar de inbouw van een kachel, gashaard of open haard is niet altijd evident. En in sommige gevallen zelfs geen optie, omdat er een schoorsteen of ander rookkanaal ontbreekt. Daarom adviseer ik vaak een bio-ethanolhaard. Een oplossing die heel wat voordelen biedt:

  • Gemakkelijke plaatsing
    Voor een bio-ethanolhaard zijn bouwaanpassingen overbodig, omdat er geen afvoer of toevoer nodig is. Meteen ook de reden waarom u een bio-ethanolhaard overal in huis kunt plaatsen. Kies wel altijd voor een professionele installateur.Als interieurarchitect adviseer ik u graag over de juiste plek en het design van uw haard, zodat hij helemaal tot zijn recht komt in uw interieur en een echte meerwaarde vormt in uw woning.

Bio-ethanolhaard
(Realisatie Cr33mers)

  • Goedkoper dan een kachel of gashaard
    Een bio-ethanolhaard is er voor ieders budget. Deze oplossing is minder duur dan andere haardtypes.
  • Geen gesleur met hout of pellets
    Een bio-ethanolhaard vult u gewoon met bio-ethanol, een brandstof op basis van plantaardige grondstoffen. Wees wel altijd voorzichtig wanneer u bio-ethanol in de haard giet. De dampen kunnen ontvlammen wanneer de haard nog warm is.

birocalor42
(Bron foto: www.birocalor.be)

Wilt u ook extra sfeer in huis creëren met een bio-ethanolhaard? Neem dan gerust contact op voor professioneel designadvies.

button (1)

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “Een bio-ethanolhaard: meteen gezellige sfeer in donkere dagen

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.