Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Heerlijk genieten van uw eigen terras in elk seizoen

Buitenterras

 

We hebben het de afgelopen weken gemerkt: de zomer is in het land en dat betekent terrasjesweer. Niets zo leuk als gezellig gaan terrassen met vrienden en een lekker drankje of hapje erbij. Maar af en toe willen we ook in alle rust genieten van het mooie weer of dat lekkere briesje. En ook in de winter willen we wel eens warm worden van het bleke zonnetje.  Niets zo leuk als een eigen terras, buiten of binnen. Lees meer

Woonaccessoires een verrijking voor elk interieur

Modern interieur

U heeft uw droomhuis gebouw of gerenoveerd, de inrichting is klaar en ook de meubels zijn gekozen. Op dat moment blijft er nog maar één ding over: shoppen voor woonaccessoires, een bezigheid die volgens cijfers vooral vrouwen leuk vinden. Maar vooraleer u zich helemaal laat gaan in uw favoriete interieurwinkel, zijn er toch een aantal zaken waar u best even bij stil blijft staan.

Lees meer

De ideale zetel voor u én uw woonkamer aanschaffen: hoe ga je te werk?

kleur in interieur

Na een lange dag op kantoor lekker in uw zetel ploffen. Of op een koude winteravond met een dekentje en een tas warme choco dicht tegen elkaar aankruipen op de sofa. Een rustig avondje TV vanuit de luie zetel... Dat willen we allemaal wel eens, toch? Maar daar moeten we wel de ideale zetel voor hebben. Maar wat is ideaal en hoe pak je de aanschaf van zo'n meubel aan?

Lees meer

Kussens op maat: ontdek de kussenlijn van Cr33mers

Kussens op maat

Een huis zonder goedgekozen accessoires is saai. En een bank zonder kussens nodigt niet uit om u gezellig in te nestelen voor een ontspannen avond. Beide problemen zijn op te lossen met … stijlvolle kussens op maat. Die blazen uw interieur gegarandeerd nieuw leven in.
Lees meer

Uw interieur renoveren met oog voor uw oude dag

Interieur renoveren

Wilt u uw interieur in een nieuw jasje steken? Denk dan verder dan vandaag en morgen. Ook op uw oude dag wilt u comfortabel thuis blijven wonen. Als interieurarchitect vind ik het belangrijk om interieurs te ontwerpen waarvan mijn opdrachtgevers levenslang kunnen genieten.

Lees meer

Greenery, de Pantone-kleur van het jaar: hypekleur of tijdloos?

Kleur in interieur

Wilt u graag meer kleur gebruiken in uw interieur? Dan zijn de trendkleuren van dit jaar en de voorbije jaren een mogelijke inspiratiebron! Van het lichtblauwe Serenity en het roze Rose Quartz tot het grasgroene Greenery. De titel ‘Pantone-kleur van het jaar’ ging naar Greenery dit jaar, maar dat deed al heel wat wenkbrauwen fronsen.

Lees meer

Casestudy in de kijker: achter de schermen van nieuwbouwproject in Genk

Wilt u stijlvol wonen, maar weet u niet goed welke stijl bij uw woning, uw levensstijl en uw persoonlijkheid past? Schakel dan een interieurarchitect in om u van ontwerp tot resultaat te begeleiden. Een interieurarchitect helpt u om de juiste knopen door te hakken. Zo hielp ik onlangs een opdrachtgever met het interieur van zijn nieuwbouwwoning in Genk. Ik neem u graag mee achter de schermen van dit unieke woonproject waarbij ik samenwerkte met een architect én tuinarchitect.

Lees meer

Pagina 1 van 2012345...1020...Minst recente »