Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

De bio ethanolhaard: een waardig alternatief voor een houtkachel?

De winter blijft nog even in het land en dus zijn we nog altijd op zoek naar de ideale manier om onze woning gezellig te verwarmen. Vorige week hadden we het al over de houtkachel, deze week kiezen we voor een andere ecologische brandstof. Omdat we naast rendement ook vooral gezelligheid willen, belichten CR33MERS deze week voor u de bio ethanolhaard en gaan we voor u op zoek naar het antwoord op de vraag of dit een volwaardig alternatief is voor de houtkachel.

Lees meer

De houtkachel: voor- en nadelen op een rijtje

De komende dagen gaat de temperatuur weer gevoelig dalen. Op zo’n moment zetten we natuurlijk de verwarming een graadje hoger. Maar tijdens deze koude dagen willen we naast warmte, ook een knus gevoel krijgen. Het gezellig maken in huis. En wat is er nu knusser of gezelliger dan een lekker warm vuurtje in uw woonkamer? Heeft u daarom al eens aan een houtkachel gedacht?

Lees meer

Dé keukentrends voor 2018 volgens CR33MERS

Vorige week hadden we het al over de nieuwe interieurtrends, deze week gaan we specifiek in op de nieuwe keukentrends. Wat u dit jaar allemaal kan of mag verwachten? Denk indoor kruidentuin, etnisch design, veel techniek en innovatie, maar vooral ook veel comfort. Dat is in een notendop wat u qua trends kan verwachten voor 2018. CR33MERS zet het voor u graag op een rijtje.

Lees meer

De nieuwe interieurtrends voor 2018 op een rijtje

2017 loopt op zijn einde en 2018 nadert met rasse schreden. Een nieuw jaar brengt ook altijd veranderingen en nieuwe trends met zich mee. Bij interieurtrends is dat niet anders. De meeste trends hebben zich al ingezet in 2017, maar komen pas in 2018 op ‘volledige’ sterkte, zeg maar. Heeft u plannen om uw interieur volledig te veranderen het komende jaar, misschien moet u dan even kijken naar wat hot is in de wereld van interior design. Ik zet alles voor u graag op een rijtje. Lees meer

De ideale feesttafel: de do’s and dont’s van CR33MERS

De feestdagen naderen met rasse schreden. Binnenkort zit uw eetkamer gevuld met hongerige familieleden die gelaafd moeten worden hapjes, drankjes maar vooral veel gezelligheid. Die sfeer creëert u voor een groot deel door uw decoratie: een leuke, hippe kerstboom, wat versieringen hier en daar, maar ook uw tafel moet navenant zijn. Ik help u graag op weg met tips en tricks maar vooral ook dont’s om uw feesttafel een echte eyecatcher te maken. Een echte ideale feesttafel dus!

Lees meer

Een eclectisch interieur: mix van stijlen with a touch of vintage

Bent u ook bezig met herinrichting van uw interieur, maar kan u niet kiezen tussen de verschillende stijlen? Bent u een durver op het vlak van decoratie? Dan is de eclectische stijl misschien iets voor u. Letterlijk betekent het: het streven om verschillende stijlen te versmelten tot iets nieuws. Om het helemaal af te maken, voegt u nog wat vintage elementen toe en u bent weer helemaal mee. En het mooie is, zo’n eclectisch interieur past in elke woning, zolang u het maar op de juiste manier aanpakt.

Lees meer

De speelhoek: ongestoord ravotten zonder rommel

Sinterklaas staat weer voor de deur. De komst van de goede man staat traditioneel voor een overload aan speelgoed, verspreid over het hele huis. Kinderen die zich op elk beschikbaar plekje installeren met hun nieuwe aanwinsten, voor sommige gezinnen is het geen probleem. Houdt u het liever allemaal wat binnen de perken, zorg dan voor een speelhoek. Een plekje in de woonkamer, de keuken of misschien zelfs in een aparte ruimte waar uw kroost ongestoord en naar hartenlust kan spelen.

Lees meer

Een herfstproof interieur: plaids en andere knusse woonaccessoires

De herfst is weer in het land: de dagen worden korter, het miezert buiten en de temperatuur neemt een flinke duik. Het liefst van al blijven we gezellig binnen, knus in de zetel met een tas warme choco. Maar om echt dat herfstgevoel te krijgen, is er meer nodig. Een herfstproof interieur, bijvoorbeeld. Ik geef u graag enkele tips waarmee u de inrichting van uw huis helemaal op dit seizoen kan afstemmen.

Lees meer

De ideale slaapkamer: Hoe uw interieur uw nachtrust kan bevorderen

Als we denken aan een nieuw interieur, dan hebben we het vaak over de keuken, de woonkamer, de eetkamer… maar zelden over onze slaapkamer. En dat is een gemiste kans. Gemiddeld spenderen we tussen de 6 en 8 uur per dag in onze slaapkamer. Of we een kwaliteitsvolle nachtrust hebben, hangt volgens onderzoek ook af van het interieur.

Lees meer

Project Cr33mers in de kijker: close-up van een renovatie in Opitter

Iedereen wil een droominterieur en toch is de stap naar een specialist groot. Nochtans kan een interieurarchitect een meerwaarde zijn voor uw renovatieproject.  Een gesprek met een kenner kan soms wonderen doen, dat hebben een aantal mensen vorige week op de beurs ontdekt.  Ook bij de eigenaars van het pand in Opitter, dat ik graag in de kijker wil zetten, is het raadplegen van een specialist ter zake een goeie zet geweest. Het koppel zat helemaal vast en ze kwamen er alleen niet meer uit. Aan de hand van een grondig intakegesprek heb ik al hun wensen op een rijtje gezet. Daardoor kon ik al snel een plan op maat afleveren voor de renovatie van hun woon- een eetkamer. Ze waren al snel gewonnen voor mijn stijl en manier van werken en dus kreeg ik carte blanche. Ik neem u graag mee voor een kijkje achter de schermen.

Lees meer

Pagina 1 van 2312345...1020...Minst recente »