Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Inspiratie nodig voor uw nieuwe interieur? Download het nieuwe e-book!

De lente is terug in het lente, inclusief lentekriebels. Bij sommigen kriebelt het dan om aan de grote schoonmaak te beginnen, anderen zien het groter en willen liefst voor een volledig nieuw interieur gaan. In het begin van het jaar hebben we met u al de nieuwe trends in interieurland overlopen. Nood aan nog meer inspiratie? Geen nood, u kan via de website van CR33MERS het allernieuwste e-book ’10 inspirerende interieurcases ui 2018′ downloaden. Een absolute aanrader voor iedereen die zijn woning opnieuw wilt inrichten.

Lees meer

De vaste bank: één van de keukentrends van 2019

vaste bank

Wilt u ook graag een nieuwe keuken plaatsen dit jaar? Liefst een ruimte waaraan naast comfort en functionaliteit ook gezelligheid troef is? Dat kan natuurlijk perfect aan de hand van de indeling, de kleur en het design van uw keuken. Maar ook het meubilair speelt hierin een belangrijke rol. Waarom overweegt u bijvoorbeeld geen vaste bank in plaats van losse stoelen? Of een combinatie van de twee? CR33MERS toont u graag hoe u dit best aanpakt.

Lees meer

Een complete badkamer: een slimme en juiste keuze

De badkamer is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de belangrijkste kamers van uw woning. Voor de een is het een oase van rust, voor de ander een plek om af te koelen na het sporten. Hoe dan ook, een kamer waarin we meer tijd doorbrengen dan we denken. En dus ook een ruimte die mooi, praktisch en comfortabel moet ingericht worden. Met kwalitatief hoogstaande meubels en toestellen. Liefst ook met een bad én een douche. De beste manier om uw droombadkamer te realiseren, is om meteen te gaan voor een complete badkamer.

Lees meer

Hypermoderne keukenkraan: kokend-, gefilterd- of bruiswater meteen klaar

hypermoderne kraan

Toe aan een nieuwe keukenkraan? Ga dan meteen voor het allernieuwste! Een hypermoderne keukenkraan geeft tegenwoordig niet enkel kokend water, maar u kan ook kiezen voor een model met bruiswater. Of eentje met een ingebouwde waterfilter. Of misschien wel een model dat alle voorgaande opties combineert. Aan u de kezen, wij leggen nog even uit waarom hypermodern niet misstaat in uw functionele keuken.

Lees meer

Home office: waarom je woonkamer hiervoor de ideale plek is.

home office

Thuiswerken of telewerken zit in de lift. Het is niet alleen een goede manier om files te vermijden, maar u krijgt er ook een betere work-life balance door. Zeker als u ervoor kiest om uw home office in te richten in de woonkamer. Zo blijft u nauw verbonden bij het familieleven. Al moet u wel rekening houden met een aantal spelregels.

Lees meer

Kersttrends 2018: hoe brengt u uw woning in de kerstsfeer?

kersttrends

Sinterklaas zit alweer lekker in het zonnetje in zijn geliefde Spanje en dus wordt het stilaan tijd om de uw woning in de kerstsfeer te brengen. Ook dit jaar zijn er weer een aantal do’s en dont’s waar u rekening mee kan houden. Sommige kersttrends blijven echte blijvertjes te zijn, andere zijn helemaal nieuw. Of net terug van helemaal weggeweest. We zetten ze graag voor u op een rijtje.

Lees meer

40 jaar Woonestetika en CR33MERS was erbij!

woonestetika

U kon ook dit jaar weer in de Genkse Limburghal terecht voor een flinke portie interieurdesign. Van 27/10/2018 tot 04/11/2018 was de evenementenhal wederom het decor voor 40 jaar Woonestetika,  een heuse jubileumeditie. De gezelligste interieurbeurs vierde zijn verjaardag in stijl en het werd een topevenement: het enthousiaste publiek was talrijk aanwezig en ook de exposanten blikten tevreden terug. Onder hen ook onze Ken die opnieuw beursgangers trakteerde op gratis interieuradvies.

Lees meer

Een aquarium als eyecatcher: casestudy project Kermt

aquarium

Ken van interieurbureau CR33MERS beleeft drukke tijden. Het ene project is nog niet opgeleverd, of de volgenden staan al in de steigers. Zo heeft hij het het liefst, natuurlijk. Graag wil hij jullie via deze blog laten meegenieten van een aantal van zijn realisaties. Vandaag zetten we zijn project in Kermt bij Hasselt in de kijker. Met als specialleke, een aquarium in de hoofdrol.

Lees meer

Pagina 1 van 2812345...1020...Minst recente »