Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Hypermoderne keukenkraan: kokend-, gefilterd- of bruiswater meteen klaar

Toe aan een nieuwe keukenkraan? Ga dan meteen voor het allernieuwste! Een hypermoderne keukenkraan geeft tegenwoordig niet enkel kokend water, maar u kan ook kiezen voor een model met bruiswater. Of eentje met een ingebouwde waterfilter. Of misschien wel een model dat alle voorgaande opties combineert. Aan u de kezen, wij leggen nog even uit waarom hypermodern niet misstaat in uw functionele keuken.

Lees meer

Home office: waarom je woonkamer hiervoor de ideale plek is.

Thuiswerken of telewerken zit in de lift. Het is niet alleen een goede manier om files te vermijden, maar u krijgt er ook een betere work-life balance door. Zeker als u ervoor kiest om uw home office in te richten in de woonkamer. Zo blijft u nauw verbonden bij het familieleven. Al moet u wel rekening houden met een aantal spelregels.

Lees meer

Kersttrends 2018: hoe brengt u uw woning in de kerstsfeer?

Sinterklaas zit alweer lekker in het zonnetje in zijn geliefde Spanje en dus wordt het stilaan tijd om de uw woning in de kerstsfeer te brengen. Ook dit jaar zijn er weer een aantal do’s en dont’s waar u rekening mee kan houden. Sommige kersttrends blijven echte blijvertjes te zijn, andere zijn helemaal nieuw. Of net terug van helemaal weggeweest. We zetten ze graag voor u op een rijtje.

Lees meer

40 jaar Woonestetika en CR33MERS was erbij!

U kon ook dit jaar weer in de Genkse Limburghal terecht voor een flinke portie interieurdesign. Van 27/10/2018 tot 04/11/2018 was de evenementenhal wederom het decor voor 40 jaar Woonestetika,  een heuse jubileumeditie. De gezelligste interieurbeurs vierde zijn verjaardag in stijl en het werd een topevenement: het enthousiaste publiek was talrijk aanwezig en ook de exposanten blikten tevreden terug. Onder hen ook onze Ken die opnieuw beursgangers trakteerde op gratis interieuradvies.

Lees meer

Een aquarium als eyecatcher: casestudy project Kermt

Ken van interieurbureau CR33MERS beleeft drukke tijden. Het ene project is nog niet opgeleverd, of de volgenden staan al in de steigers. Zo heeft hij het het liefst, natuurlijk. Graag wil hij jullie via deze blog laten meegenieten van een aantal van zijn realisaties. Vandaag zetten we zijn project in Kermt bij Hasselt in de kijker. Met als specialleke, een aquarium in de hoofdrol.

Lees meer

Casestudy Lagos: Portugees project van CR33MERS in de kijker

Het is gebeurd: CR33MERS gaat over de landsgrenzen heen om mooie huizen nog mooier te maken. En dat door middel van het beproefde concept, een tijdloos en modern design. Interieurarchitect Ken Creemers moest geen twee keer nadenken toen hij de kans kreeg om in Portugal aan de slag te gaan. Ontdek samen met ons hoe hij begonnen is aan zijn Europese verovering.

Lees meer

CR33MERS webshop: Haal onze op maat gemaakte tapijten in huis!

Dat u bij CR33MERS terecht kan voor een kwalitatief ontwerp van uw (moderne) woning, is al langer bekend. Maar wist u dat u bij ons ook terecht kan voor decoratieartikelen? Naast het design van uw woonkamer, willen we ook graag helpen bij de verdere aankleding ervan. Neem gerust eens een kijkje in onze CR33MERS webshop, u vindt vast iets prachtigs voor uw woning.

Lees meer

Kleurtemperatuur: hoe kiest u de beste lichtkleur voor uw interieur?

De herfst heeft ondertussen weer officieel zijn intrede gemaakt in ons land. Dat merkt u niet alleen aan de koudere temperaturen, maar ook aan het feit dat het een pak vroeger donker wordt. En dus gaat het licht aan. Een vaak gehoorde opmerking is dan dat kunstlicht toch niet kan tippen aan daglicht. Of dat een lamp toch niet zo gezellig is als een paar kaarsjes. Nochtans heeft u dat zelf in de hand: gewoon een kwestie van de juiste kleurtemperatuur te kiezen. En de juiste verlichtingsbron

Lees meer

Pagina 1 van 2812345...1020...Minst recente »