Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Elektrische rolgordijnen: comfortabel, praktisch en ze zien er geweldig uit

Elektrisch rolgordijn

In een eerdere blog heb ik het al vermeld: gordijnen zijn een must. Ze bieden privacy, zorgen voor extra isolatie en ook voor minder lawaai. Met gordijnen in huis is het ook gezellig. We hadden het al eens over wave-gordijnen die zeer mooi staan in een modern interieur. Nu wil ik graag rolgordijnen toelichten: verkrijgbaar in verschillende stijlen en dus passen ze bij elk interieur. En ze zijn ook nog eens praktisch en comfortabel, zeker als u ervoor kiest om ze elektrisch te maken.

Lees meer

De juiste badkamerverlichting kiezen: hoe doet u dat?

Badkamerverlichting

Een sfeervolle badkamer die toch functioneel is, dat willen we allemaal wel. Naast de juiste meubelen, badkuip of douche(cabine), is ook de verlichting hierbij van essentieel belang. Elke vrouw wil zich ’s morgens op een goede, makkelijke manier maquilleren en elke man wil een fatsoenlijke scheerbeurt. Belangrijk is dat u zie wat u doet, zonder hoofdpijn te krijgen van te fel licht. Ik vertel u graag hoe dat kan, aan de van drie verlichtingstypes

Lees meer

De ideale verlichting boven uw tafel: wat en hoe!

hanglamp

Iedere eetkamer heeft een mooie tafel als orgelpunt. Die tafel is niet langer enkel het middelpunt van  de ruimte, maar ook het middelpunt van uw huiselijk leven. Naast ontbijten, lunchen of dineren, wordt deze tafel ook voor vele andere dingen gebruikt. Ze zullen uw kinderen al eens hun huiswerk hier maken, leest u zelf de krant tijdens het ontbijt of wordt er als een spel gespeeld. Een tafel die zo vaak en zo anders gebruikt wordt, vraagt natuurlijk voor een goede verlichting. En die keuze zal de sfeer en het uitzicht van uw eetkamer bepalen.

Lees meer

Integratie van uw interieur in uw tuin: nuttige tips en tricks

tuin interieur

 

tuin interieur

Bron: Geïnspireerd door Pinterest

De meesten onder ons vinden een tuin belangrijk, omdat die ons een gevoel van vrijheid en rust geeft. Het is ook mooi om naar te kijken en zorgt voor meer licht in uw woning. Een tuin zou ook energie geven en u kan er uw creativiteit in kwijt. Maar wat maakt een tuin nog zo veel specialer? Het feit dat u uw interieur integreert in uw tuin en daarmee de grenzen tussen binnen en buiten laat vervagen. Hoe u dat kan doen, leg ik u graag uit.

 

Lees meer

LED-verlichting: energiezuinig, milieuvriendelijk en toch sfeervol

LED

Op zoek naar verlichting voor uw woning? U zal ondertussen al wel gezien hebben dat de mogelijkheden en toepassingen legio zijn. Inbouw, opbouw, hanglampen, spots,… voor elk wat wils. Eén ding staat vast: u kan bijna niet meer om LED-verlichting heen en dat heeft zo zijn redenen. Ik breek graag een lans voor deze verlichting en zet alle voor- en nadelen op een rijtje.

Lees meer

Met een alarmsysteem in huis kan u op beide oren slapen

Alarm in huis

‘Your home is your castle’. Het zou de titel van een popsong kunnen zijn, maar eigenlijk is het gewoon een evidentie. Uw woning moet niet alleen een plek zijn waar iedereen zich thuis voelt, uw gezin moet er zich ook veilig voelen. Er zijn manier waarmee u ervoor kan zorgen dat iedereen wat geruster slaapt. Zo kan u extra sloten voorzien aan ramen en deuren of kiezen voor een alarmsysteem.

Lees meer

Een vide in uw woonkamer: bron van natuurlijk daglicht

vide

Iedereen wil graag zoveel mogelijk daglicht in zijn woning laten binnenkomen. U kan dat op verschillende manieren doen: de ramen laten doorlopen tot helemaal op de vloer, uw ramen op het zuiden oriënteren voor meer zon,…  Zelfs met transparante en reflecterende materialen werken in uw interieur. Maar het kan ook op een andere, mooiere manier. Heeft u al eens aan een vide in uw woonkamer gedacht?

Lees meer

Een spanplafond: mooi, duurzaam én energiebesparend

Bij een renovatie of een nieuw interieur, zijn het niet enkel de vloeren, muren en meubels die van tel zijn. Ook uw plafond is soms toe aan een onderhoudsbeurt. Misschien bent u dat wel beu, iedere keer dat plafond herschilderen en de barsten (proberen) wegwerken. Dan is het een goed idee om eens na te denken over een spanplafond. Een spanplafond is niet alleen mooi, maar heeft ook nog een heleboel andere voordelen die ik graag even met u bespreek.Lees meer

Pagina 1 van 2212345...1020...Minst recente »