Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Een spanplafond: mooi, duurzaam én energiebesparend

Bij een renovatie of een nieuw interieur, zijn het niet enkel de vloeren, muren en meubels die van tel zijn. Ook uw plafond is soms toe aan een onderhoudsbeurt. Misschien bent u dat wel beu, iedere keer dat plafond herschilderen en de barsten (proberen) wegwerken. Dan is het een goed idee om eens na te denken over een spanplafond. Een spanplafond is niet alleen mooi, maar heeft ook nog een heleboel andere voordelen die ik graag even met u bespreek.Lees meer

Huisdieren in uw woning: wat zijn de aandachtspunten

Huisdieren

Ze zijn zo lief, beestjes in huis. Een lieve hond, een eigenwijze kater,... net als uw interieur geven ze karakter aan uw woning. U krijgt veel vriendschap en liefde van deze viervoeters, maar op het vlak van uw interieur zijn er knopen die doorgehakt moeten worden. Want, niet alle materialen zijn even diervriendelijk. Of uw huisdieren zijn niet altijd even vriendelijk voor uw meubels en vloeren.

 

Lees meer

Het vrijstaand bad: de absolute blikvanger van uw moderne badkamer

Bij uw strak en modern interieur hoort uiteraard een navenante badkamer, met mooi meubilair, opvallende kranen en een zee aan ruimte. Een moderne badkamer is steeds meer een volwaardige ruimte in huis, waar ontspanning en wellness centraal staan. Het belangrijkste blijft uiteraard uw bad of douche. Maar wilt u een écht topbadkamer met een fantastische blikvanger? Dan gaat u zonder twijfel voor een vrijstaand bad.

Lees meer

Binnenmuren schilderen: tips en tricks voor mooie muren

Schilderen

Iedereen kent het gevoel wel: u bent niet meer tevreden met uw huidige interieur. U bent op bezoek geweest bij vrienden en bent onder de indruk van hun huis. U denkt: dat wil ik ook, een complete restyling van mijn woning. Waar begint u dan mee? Juist ja, met het aankleden van uw muren. Maar wat kiest u: behangen, of toch maar schilderen?

Lees meer

Geur in uw interieur: aromatherapie op maat

Geur in je interieur

Als u aan een interieur denkt, dan denkt u in de eerste plaats aan uw meubels. Maar er is natuurlijk veel meer nodig om een huis sfeervol te maken dan enkel die meubels. U kiest ook een inrichting, beslist of u gaat voor behang of toch maar verven. U bent alvast bezig met wat accessoires uit te kiezen om het geheel gezellig en mooi te maken, maar staat u ook ooit stil bij de geur van uw interieur?

Lees meer

Welke materialen gebruikt u best in uw interieur?

Keuken in gelakte MDF

Stel, u bent toe aan een nieuwe keuken. U kijkt alvast in wat reclamefolder, zoekt wat info op het internet,... Misschien gaat u zelfs al langs bij interieurbouwers om ideeën op te doen. Uiteraard denkt u hierbij aan de gebruiksvriendelijkheid en aan het budget van uw nieuwe keuken. Maar misschien moet u ook eens even stilstaan bij de materiaalkeuze. Deze bepaalt immers het uitzicht, de onderhoudsvriendelijkheid én het budget.

Lees meer

Wat is de perfecte eetkamerstoel?

moderne eetkamerstoel

Een eetkamerstoel is bepalend voor uw interieur en het is dus belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Maar er is zoveel aanbod, dat dit vaak geen gemakkelijke keuze is . Waar moet u op letten bij de aankoop van uw eetkamerstoelen? Ik leg het u graag uit!Lees meer

Akoestiek in uw interieur: van (levens)belang!

Akoestisch plafond + wand

Als we ons droomhuis gaan bouwen of renoveren dan denken we vooral aan de stijl, de indeling en het interieur. En uiteraard ook het budget waarmee we aan de slag kunnen gaan.  De akoestiek van uw woning lijkt daarbij veel minder van belang. Nochtans kan een slechte akoestiek zorgen voor heel wat ongemakken. U kan dus best rekening houden met geluid besparende maatregelen in uw budget.

Lees meer

Heerlijk genieten van uw eigen terras in elk seizoen

Buitenterras

 

We hebben het de afgelopen weken gemerkt: de zomer is in het land en dat betekent terrasjesweer. Niets zo leuk als gezellig gaan terrassen met vrienden en een lekker drankje of hapje erbij. Maar af en toe willen we ook in alle rust genieten van het mooie weer of dat lekkere briesje. En ook in de winter willen we wel eens warm worden van het bleke zonnetje.  Niets zo leuk als een eigen terras, buiten of binnen. Lees meer

Woonaccessoires een verrijking voor elk interieur

Modern interieur

U heeft uw droomhuis gebouw of gerenoveerd, de inrichting is klaar en ook de meubels zijn gekozen. Op dat moment blijft er nog maar één ding over: shoppen voor woonaccessoires, een bezigheid die volgens cijfers vooral vrouwen leuk vinden. Maar vooraleer u zich helemaal laat gaan in uw favoriete interieurwinkel, zijn er toch een aantal zaken waar u best even bij stil blijft staan.

Lees meer

Pagina 1 van 2112345...1020...Minst recente »