Click
Maak een afspraak089/20 85 99
Download e-bookMaak een afspraak
Click

Jouw renovatieproject kickstarten?

Ken Creemers helpt je op weg

De voordelen van een dressing op maat

Een aparte ruimte om al je kleding, schoenen en jassen op te bergen zonder het overzicht te verliezen? Wie droomt er niet van een dressing op maat? In deze inspiratietip ontdek je de voordelen van een dressing op maat.

Waarom een dressing op maat?

Puilt je kledingkast uit? Heb je onvoldoende ruimte om je schoenen overzichtelijk op te bergen én heb je nog een ruimte vrij? Dan is een dressing zeker iets voor jou.

Een dressing geeft niet alleen een stijlvolle en luxueuze uitstraling, het is ook een efficiëntemanier om beschikbare ruimte optimaal te benutten. Bij Cr33mers helpen we je graag met het realiseren van een dressing die voldoet aan al je wensen en die bovendien perfect past bij de inrichting van je woning.

Optimaal benutten van ruimte

Standaardkasten passen niet in elke ruimte, zeker bij het realiseren van een dressing. Met een dressing op maat van Cr33mers benut je elk hoekje en kantje optimaal. De dressing wordt gemaakt op jouw maat, waardoor jij in detail je eigen inrichting kan kiezen. Kies je voor extra ruimte voor je handtassencollectie of heb je nood aan veel hangruimte? De dressing op maat wordt aangepast aan jouw levensstijl.

Aangepast aan je interieur

Dankzij maatwerk kan jij de dressing op maat perfect afstemmen op je interieur. Van landelijk tot modern, alles is mogelijk. Jij kiest de materialen, kleuren en afwerkingen. Geen standaardaanpak dus, maar wel een meubel dat praktisch is en past bij de inrichting van je woning.

Meubels op maat geven een meerwaarde aan je interieurconcept. Omdat een dressing op maat in het verlengde is van je interieur, verhoogt deze de waarde van je woning. Potentiële kopers zien dit ook als een luxevoorziening en kunnen bereid zijn meer te betalen door je functionele dressing.

 

Kwalitatieve materialen

De kwaliteit van standaardkasten is vaak niet wat het moet zijn. Planken gaan doorhangen of deuren gaan na verloop van tijd niet meer dicht. Bij Cr33mers krijg je de nodige ondersteuning bij de selectie van de meest duurzame materialen. Zo kan je jarenlang genieten van je dressing op maat.

 

Benieuwd hoe Ken Creemers je kan ondersteunen in de realisatie van een dressing op maat? Neem vandaag nog contact op en geniet binnenkort van jouw droomdressing!

Grote inloop dressing
Vorige

E-book met
10 inspirerende interieurs

Ontdek het hier

GENIET VAN
ONZE REALISATIES
GENIET
VAN ONZE
REALISATIES

Meer realisaties