Click
Contacteer ons089/20 85 99
Download e-bookContacteer ons
Click

Kom thuis in jouw droominterieur

Onze interieurarchitecten zorgen voor een perfecte balans tussen functionaliteit, design en jouw voorkeuren. Leer ons kennen in een vrijblijvend gesprek over je droominterieur.

Ik wil een vrijblijvend gesprek

Dit zijn de interieurtrends van 2024 

Of je nu je hele huis wil vernieuwen, of gewoon een paar frisse accenten wil toevoegen. In deze inspiratietip geven we je graag inzicht in de interieurtrends van 2024.

Natuurlijke materialen en aardse tinten

Duurzaamheid blijft een belangrijke trend in 2024. We kiezen steeds meer voor materialen die zowel milieuvriendelijk als esthetisch aantrekkelijk zijn. Denk aan het gebruik van bamboe en linnen. Deze materialen geven je interieur meteen een warme en authentieke uitstraling.

 

Het kleurenpalet wordt gedomineerd door aardse tinten zoals terracotta, olijfgroen en bruintinten. Deze kleuren brengen een gevoel van rust en verbondenheid met de natuur in je woning.

 

Organische vormen

Ook organische vormen blijven populair in interieurdesign. Ze doorbreken alle strakke, rechte hoeken en herken je aan de zowel vloeiende als golvende lijnen die geïnspireerd zijn door de natuur. Organische vormen geven je ruimte een uitnodigende en speelse look. Denk aan asymmetrische spiegels, een vloerkleed of meubelstuk met een organische vorm of creëer een eyecatcher door het ophangen van organische lampen.

Beige kussens op een zetel.
Een gezellige leefruimte met zetels rond de open haard.

Minimalisme met een knipoog naar maximalisme

Hoewel minimalisme nog steeds populair is, zien we een verschuiving naar een meer gedurfde interpretatie ervan. Het gaat niet langer alleen om eenvoud en functionaliteit, maar ook om het maken van een statement. Dit betekent dat je gerust kan experimenteren met opvallende kunstwerken, speelse patronen en rijke texturen, terwijl je toch een overzichtelijk en georganiseerd interieur behoudt.


Retro revival

In 2024 vinden elementen uit de jaren '70 en '80, zoals gedurfde kleuren, grafische prints en vintage meubels, hun weg terug in moderne interieurs. Deze retro elementen worden vaak gecombineerd met eigentijdse stukken voor een eclectische en unieke look.

 

Multifunctionele ruimtes

Met de opkomst van thuiswerken en flexibele woonstijlen, zijn multifunctionele ruimtes een must. Slimme indelingen en meubelstukken die meerdere functies hebben, zoals een bureau die ook als eettafel kan worden gebruikt of een bank met opbergruimte, maken het mogelijk om je woonruimte optimaal te benutten zonder in te boeten op comfort of stijl.

 


Benieuwd hoe Ken Creemers je kan ondersteunen bij de inrichting van jouw interieur? Neem vandaag nog contact op en geniet binnenkort van jouw droominterieur! 

Vorige

E-book met
10 inspirerende interieurs

Ontdek het hier

GENIET VAN
ONZE REALISATIES
GENIET
VAN ONZE
REALISATIES

Meer realisaties