Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Bureauverlichting: Flos Kelvin LED lamp toegelicht

bureauverlichting-flos-kelvin-interieurarchitect-creemers

Bureauverlichting is essentieel voor een goede werkplek. Goede bureauverlichting zorgt ervoor dat u zich kunt focussen op waar het echt om draait en dat u gewoon uw ding kunt doen. Interieurarchitect Ken Creemers uit Bree geeft informatie over één van de betere bureaulampen, namelijk de Kelvin LED van Flos.

Het belang van bureauverlichting

Bureauverlichting is belangrijk om te hebben op uw werkkamer. Het zorgt ervoor dat u zich rustig kunt concentreren op uw beeldscherm of de documenten die voor u liggen, zonder dat u uw ogen moet forceren. Net als een ergonomische bureaustoel waar ik al eerder over blogde, is bureauverlichting essentieel voor een goede werkplek.

Mijn favoriet: Flos Kelvin LED

Als ik als interieurarchitect denk aan goede bureaulampen, dan zijn er een paar lampen die naar boven komen. Een bureaulamp die ik zeker kan aanbevelen is de Kelvin LED van het Italiaanse bedrijf Flos. Dat bedrijf maakt designlampen en heeft met de Kelvin LED een parel in huis.

De bureaulamp is voorzien van een minimalistisch maar mooi ontwerp en blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid. Uiteraard zijn er meer bureaulampen die flexibel zijn en de richting van het licht kunnen veranderen, Flos heeft dit mechanisme echter tot in de puntjes uitgewerkt wat er voor zorgt dat de Kelvin LED enorm flexibel is.

bureauverlichting-flos-kelvin-interieurarchitect-creemers

Ik vind het leuk om te zien dat er nog steeds fabrikanten zijn die er in slagen om gebruiksvriendelijkheid te combineren met moderniteit en een stijlvol design. Deze designlamp zorgt voor een goed licht verdeeld over het hele oppervlakte van de tafel.

Het speciale aan deze bureaulamp is het feit dat hij is voorzien van 30 LED lampjes. Volgens de fabrikant zelf komt dit door innovatieve techniek. Deze LED-lampjes zijn duurzaam en kunnen lang mee. Deze bureauverlichting is verkrijgbaar in de kleuren glanzend zwart, glanzend wit of mat grijs.

Wat vinden jullie van bureauverlichting? Hebben jullie ervaring met deze bureaulamp in het bijzonder?

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “Bureauverlichting: Flos Kelvin LED lamp toegelicht

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.