Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Casestudy Lagos: Portugees project van CR33MERS in de kijker

casestudy Lagos

Het is gebeurd: CR33MERS gaat over de landsgrenzen heen om mooie huizen nog mooier te maken. En dat door middel van het beproefde concept, een tijdloos en modern design. Interieurarchitect Ken Creemers moest geen twee keer nadenken toen hij de kans kreeg om in Portugal aan de slag te gaan. Ontdek samen met ons hoe hij begonnen is aan zijn Europese verovering.

Casestudy Lagos

Bron: CR33MERS

Casestudy Lagos: Hoe is het allemaal begonnen?

Er was eens een Limburgse opdrachtgever die eraan dacht heerlijk te gaan genieten in Portugal. In Lagos, meer bepaald, oftwel de parel van de Algarve. Deze stad in het meest zuidelijke district, Faro, heeft een adembenemende kustlijn en is dus uitermate geschikt als buitenverblijf. De man in kwestie heeft een plan in zijn hoofd om zijn tweede verblijf te bouwen. Om toch zeker te zijn van kwaliteit en degelijke materialen, besluit hij om te werken met Belgische aannemers.

Niet alleen kwaliteit en degelijkheid doen hem kiezen voor aannemers uit thuisland, ook de taal is hier een belangrijk aspect. Toezicht houden op een werf is makkelijk als het in de eigen taal kan. Zo kan u meteen bijsturen als er iets niet naar wens is. Een aannemer op zijn fout wijzen is één ding, dat in een andere taal doen een heel ander.

Casestudy Lagos

Bron: CR33MERS

Waarom in zee gaan met CR33MERS?

Net als voor de bouw van de woning, kiest de opdrachtgever ook qua interieur voor Belgische kwaliteit en het comfort van werken in de eigen taal. Hij kiest specifiek voor interieurbureau CR33MERS omwille van de moderne en tijdloze interieurs waarvoor Ken Creemers zo bekend staat. Maar ook Ken’s voorliefde voor wit blijkt een grote troef. Wit is immers een kleur die perfect past bij de Zuiderse, moderne architectuur. Ook de gebruikte belijning in andere ontwerpen, sprak de opdrachtgever erg aan.

Ken mocht de volledige woning onder handen nemen van vloer tot plafond en alles wat er tussen zit. De nieuwbouw bestaat uit 2 verdiepingen. De hoofdkleur van het interieur is inderdaad wit geworden, maar daarnaast wordt er ook veel gebruik gemaakt van warm notenhout, warme Corian ®- kleuren en verschillende tinten behang.

Ken kiest ook voor opvallende verlichting in de leefruimtes en speelt hier ook met de overvloed aan natuurlijk daglicht. Hij positioneert de meubels in de woonkamer / open keuken zo, dat de bewoners ten alle tijden kunnen genieten van het prachtige uitzicht. Hij houdt het strakke geheel toch speels door gedurfde meubelstukken, aparte en levendige kunstwerken en abstracte vormen in het behang.

Ook zin in een volledig ingericht tweede verblijf? CR33MERS helpt u graag verder! Bezoek ook onze webshop!

Casestudy Lagos

Bron: CR33MERS

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “Casestudy Lagos: Portugees project van CR33MERS in de kijker

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.