Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Dierenprints in uw interieur: een unieke, stijlvolle en stoere touch

dierenprints

Dierenprints zijn al een tijdje terug van weggeweest, zowel in de kleerkast als in uw interieur. Hoewel ze erg stijlvol kunnen zijn, roepen ze toch ook wat controverse op. You love it, or you hate it. Maar wij willen graag aantonen dat dierenprints voor een unieke toets kunnen zorgen in uw interieur.

dierenprints

Bron: Geïnspireerd door Pinterest

Maak een evenwichtige keuze

Zoals zo vaak is het credo less is more in het geval dierenprints zeker waar. Daarom is het belangrijk om een goede en evenwichtige keuze te maken van welke print u waar wilt gebruiken. De grootte van de print stemt u af op de grootte van de kamer. Een kleine dierenprint zal niet tot zijn recht komen in een grote ruimte, het omgekeerde kan dan wel weer een eyecatcher zijn.

Vooraleer u op zoek gaat naar de juiste print, denkt u best ook eens na over welke vibe of welk effect u wilt creëren. Bent u op zoek naar een stoere look, dan scoort u altijd met een luipaard- of een tijgerprint. Wilt u het eerder wat ingetogener houden, dan raden we een zebraprint aan. Bent u een echte hipster, waarom dan geen pauwenveren of koeienvlekken?

 

dierenprints

Bron: Geïnspireerd door Pinterest

Dierenprints combineren

Hoewel een dierenprint op zich al een blikvanger kan zijn in een ruimte, zijn ook combinaties met andere prints mogelijk. Zo kan u bijvoorbeeld een junglegevoel creëren door uw muren te bekleden met een palmprint en uw zitbank op te fleren met een paar kussens met een tijgerprintje. Of u kiest voor een strogele muur, met een grijze bank en paar accessoires met een zebraprint.

Liever geen regenwoud, maar toch een toffe combinatie. Het zwart en wit van de zebra- of de koeienprint gaan perfect samen met metallic-kleuren brons, koper en goud. Luipaard- en tijgerprints gaan traditioneel dan weer goed met een heel scala aan oranje tinten. Fan van de pauwenveren? Hou het dan voor de rest wat sober, want een pauwenveer is op zich al een kleurenfestijn, zeker met wat metallic zilveren accenten erbij.

Ook combinaties met grafische of geometrische vormen zijn erg leuk in uw interieur. Behangpapier met vierkanten kan bijvoorbeeld perfect gecombineerd worden met de kromme zebrastrepen.

 

dierenprints

Bron: Geïnspireerd door Pinterest

Een aaibaar, into the wild interieur

Voor een into the wild interieur, kan u verder gaan dan alleen dierenprints. U kan ook werken met aaibare stoffen en duurzame materialen. Denk niet alleen aan muurbekleding, maar ook aan meubels of accessoires. Een stoel met een printje, een vloerkleed met koeienvlekken, een dekbedovertrek met een slangenprint,… het kan allemaal. Om helemaal in de sfeer te blijven, kan u de ruimte dan verder opfleuren met andere natuurlijke materialen zoals hout, leer of steen.

 

Ook toe aan een nieuw interieur? Contacteer CR33MERS!

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “Dierenprints in uw interieur: een unieke, stijlvolle en stoere touch

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.