Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Duorolgordijn: wat zijn de voordelen ervan?

raamdecoratie-cr33mers-decoratie-rolgordijnen

In een vorig blog had ik het al over verschillende type gordijnen. Eentje die destijds niet ter sprake is gekomen, is de duorolgordijn. Maar wat is dat precies? En wat zijn de voordelen van duorolgordijnen? Vandaag leg ik het uit.

Wat is een duorolgordijn?

Een duorolgordijn is een gordijn waarbij twee stoflagen langs elkaar heen bewegen. Daarbij is de ene transparant en de ander gemaakt van ondoorzichtig textiel. Hierdoor kunt u handmatig de lichtinval en het decoratieve effect op uw woonkamer regelen. In principe past een duorolgordijn bij allerlei soorten interieurs; het maakt daarbij niet uit of u een modern of klassiek interieur heeft. De rolgordijn wordt over het algemeen maakt van katoen, polyester, linnen, viscose & cellulose of vinyl.

cr33mers-decoratie-rolgordijnen

Voordelen duorolgordijn

Voordelen:

– Rolgordijnen of duorolgordijnen verhogen de mate van privacy in uw huis omdat u zelf kunt regelen hoeveel inkijk mensen kunnen hebben van buitenaf. Dit is erg handig als u bijvoorbeeld thuis aan het werk bent en geen zin heeft in pottenkijkers bij u binnen.

– U kunt zelf de lichtinval regelen in uw huis. Doordat een duorolgordijn gebruik maakt van twee stoffen is het erg makkelijk om de lichtinval aan te passen.

– Het gebruikersgemak is erg hoog bij een duo rolgordijn, omdat u alles eenvoudig zelf kunt aanpassen. Let er op dat u een materiaal kiest dat eenvoudig schoon te maken. Dan hoeft u er slechts een doekje langs te halen en klaar is de schoonmaak.

Duorolgordijnen bij Creemers

Op mijn dochterwebsite ziet u onder ‘services’ en daarna ‘raamdecoratie’ dat ik ook gebruik maak van rolgordijnen. Ik kan ze voor u ontwerpen en op maat maken voor uw interieur. Daarbij heeft u de keuze uit een groot assortiment materialen, kleuren en dessins. Voor meer informatie verwijs ik u graag door naar mijn andere website of laat een reactie achter als u vragen heeft.

duorolgordijn-cr33mers
Voorbeeld van een gewoon rolgordijn

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “Duorolgordijn: wat zijn de voordelen ervan?

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.