Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Een complete badkamer: een slimme en juiste keuze

De badkamer is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de belangrijkste kamers van uw woning. Voor de een is het een oase van rust, voor de ander een plek om af te koelen na het sporten. Hoe dan ook, een kamer waarin we meer tijd doorbrengen dan we denken. En dus ook een ruimte die mooi, praktisch en comfortabel moet ingericht worden. Met kwalitatief hoogstaande meubels en toestellen. Liefst ook met een bad én een douche. De beste manier om uw droombadkamer te realiseren, is om meteen te gaan voor een complete badkamer.

Een ‘complete’ badkamer

een complete badkamer

Bron: CR33MERS

Daarmee bedoelen we dus niet dat elk modern toestel aanwezig moet zijn in uw badkamer. Een complete badkamer is eigenlijk een badkamerset, die op voorhand – en naar uw persoonlijke wensen – wordt samengesteld. U kiest dus vooraf het badkamermeubel, de wastafel(s), bad en / of douche, maar ook welke kranen u het liefst wil. Het volledige pakket wordt dus in één keer besteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Waarom zo’n complete badkamer een slim idee is? Eerst en vooral kan u zo de uniformiteit van uw badkamerinterieur garanderen. U heeft immers alles samen op voorhand bestelt en aan de hand van showroommodellen of brochures al kunnen checken of het geheel mooi bij elkaar past. Eerder fan van landelijk, dan zal uw badkamer waarschijnlijk afgewerkt worden met hout. Toch liever een moderne stijl, dan wordt er vaak gekozen voor strakke zwart-wit combinatie.

Omdat u alles in één keer bestelt / koopt, bent u er ook zeker van dat alles zal passen. U hoeft dus achteraf niet meer gewapend met een lintmeter op zoek te gaan naar een passend meubel, of tegels te gaan uitbreken omdat de nieuwe douchekraan toch iets lager uitkomt dan voorzien.

 

een complete badkamer

Bron: CR33MERS

Welke andere voordelen heeft een complete badkamer?

Door alles in één keer te bestellen, spaart u natuurlijk ook heel wat tijd uit. U hoeft immers niet van de ene naar de andere winkel te hossen om uw badkamer volledig in te richten. Dat bespaart naast tijd, ook een pak frustraties. Maar u bespaart ook heel wat centen. Badkamerspecialisten willen graag zoveel mogelijk verkopen aan een klant en bieden dus deals aan voor complete pakketten. Prijs en kwaliteit vergelijken blijft natuurlijk wel de boodschap, maar u zal al snel merken dat een complete badkamer ook uw budget ten goede komt. Het uitgespaarde geld kan u dan bijvoorbeeld investeren in extra accessoires of leuke details om zo uw droombadkamer te realiseren.

Hoeveel kost een complete badkamer?

Tja, net zoals voor alle andere ruimtes, geldt ook voor uw badkamer het principe dat u deze zo duur maakt als u zelf wil. Prijs is vaak afhankelijk van de gekozen materialen en de kwaliteit van de meubels, toestellen,… Een standaard badkamer met een degelijke kwaliteit, kan u al aanschaffen voor een prijs tussen de € 3000 en € 6000. Uiteraard afhankelijk van de afwerkingsgraad. Graag een hoge kwaliteit of iets meer luxe? Een paar spielereitjes zoals een massagebad of een ingebouwde sauna? Dan mag u tellen op minstens € 7500, geplaatst door een professional.

 

een complete badkamer

Bron: CR33MERS

Ook interesse in een nieuwe, complete badkamer? CR33MERS helpt u graag verder! Neem zeker ook eens een kijkje in onze webshop!

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “Een complete badkamer: een slimme en juiste keuze

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.