Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Een karaktervolle woning begint bij de juiste interieurinspiratie

Wilt u uw interieur aanpakken? Dan is het belangrijk om u goed voor te bereiden en inspiratie op te doen. Wat vindt u mooi? Wat past bij de stijl van uw woning? Wat matcht bij uw persoonlijkheid? En wat zijn de nieuwste trends in interieurinrichting?

Bent u de weg even kwijt in het grote aanbod? Dan zijn er vandaag gelukkig tal van bronnen voor interieurinspiratie, zowel online als in de klassieke interieurmagazines en interieurkaternen van weekendkranten en tijdschriften. Met een beetje research bent u snel op weg naar uw gedroomde interieur. Maar waar vindt u nu de leukste ideeën voor uw interieur? Ik deel graag mijn favoriete interieurinspiratiebronnen met u.

Mijn bronnen voor interieurinspiratie

 • Pinterest is vandaag enorm populair. Zelf ben ik een grote fan van dit sociale medium, omdat je er op een eenvoudige manier al je favoriete interieurs kunt verzamelen. Neem alvast een kijkje op mijn prikbord voor interieurinspiratie!
  Interieurinspirate
 • Interieurmagazines, zoals VT Wonen en Feeling Wonen, zijn nog altijd toonaangevende bronnen voor interieurinspiratie. Leuke magazines om ideeën op te doen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends.interieurinspiratie  interieurinspiratie
 • Op mijn eigen blog en in mijn gratis e-book verzamel ik nuttige tips en ideeën. Een aanrader natuurlijk! 😉
  interieurinspiratie
 • Ook de woonreportages ‘voor en na’, zoals in Sjiek Magazine, geven inspiratie. Zeker als u gaat renoveren, zijn ze leuk om te bestuderen. Want u krijgt op deze manier snel een idee van hoe u uw woning een ware metamorfose kunt laten ondergaan.
 • Hebt u vrienden met een goede smaak? Neem dan zeker eens een kijkje in hun interieur om haalbare ideeën op te doen. Wel belangrijk: kopieer nooit hun stijl, maar integreer uw persoonlijkheid in uw interieur. Een eigen touch blijft cruciaal.
 • Bent u volop ideeën aan het verzamelen? Maak dan een moodboard met interieurinspiratie. Hier verzamelt u zo veel mogelijk materiaal: foto’s, staaltjes van materialen, kleuren, sfeerbeelden …
 • En last but not least: schakel een interieurarchitect in die u professioneel adviseert en uw project met kennis van zaken naar een hoger niveau tilt.

Zoekt u interieurinspiratie? Neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvende afspraak.

button (1)

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “Een karaktervolle woning begint bij de juiste interieurinspiratie

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.