Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Een moderne woonkamer is een oase van rust

Moderne woonkamer

Kijkt u er ook telkens opnieuw naar uit om na een drukke dag in uw eigen huis tot rust te komen? Dan kiest u het best voor een moderne woonkamer. Want strakke lijnen en een doordacht kleurenpatroon creëren meteen een zengevoel. Hoe u aan zo’n interieur begint? Door de juiste materiaal-, kleur- en meubelkeuze te maken.

Vijf tips voor een moderne woonkamer

Om een moderne look te creëren in uw woonkamer is er meer nodig dan een aantal designmeubels lukraak bij elkaar zetten. Een moderne woonkamer vraagt om een doordachte aanpak en de hulp van een professional. Met deze tips zet ik u graag op weg:

 • Kies voor inbouwkasten van wand tot wand.
  Met inbouwkasten creëert u voldoende opbergruimte. Een moderne woonkamer is rommelvrij en dat lukt natuurlijk alleen als u uw spullen ergens kwijt kunt. Inbouwkasten – liefst zonder al te veel fantasietjes en opvallende grepen – geven uw living meteen een strakke look.Moderne woonkamer
  (Bron foto: Referenties Cr33mers)
 • Creëer eenheid.
  Laat uw keuken, woonkamer en eetkamer één geheel vormen. Een geïntegreerde leefruimte is de trend en geeft uw huis een hedendaags en tegelijk bijzonder gezellig karakter.Moderne woonkamer
  (Bron foto: Referenties Cr33mers)
 • Kleed uw ruimte aan met moderne raamdecoratie.
  Aluminium jaloezieën geven uw inrichting een industriële touch. Ook vouw- en rolgordijnen kunnen een meerwaarde zijn voor uw moderne interieur. De keuze in raamdecoratie is tegenwoordig enorm uitgebreid. U hoeft dus zeker niet te gaan voor traditionele gordijnen.
 • Geef uw muren de juiste kleur(en).
  Met neutrale tinten zoals wit en grijs creëert u een moderne look-and-feel. Of kies voor onbehandeld beton voor enkele wanden of uw plafond.
 • Zorg voor een design-eyecatcher.
  Werk uw moderne woonkamer af met een of meerdere designmeubels. De stukken van Charles & Ray Eames, Marcel Breuer, Maarten Van Severen … passen perfect in een modern interieur, maar zijn prijzig. Gelukkig vindt u in de meeste meubelwinkels ook betaalbaar design. En de zoektocht naar een meubel dat u echt top vindt, is op zich al een leuk en boeiend avontuur.

Gaat u voor een moderne woonkamer met een doordacht interieurdesign? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

button (1)

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “Een moderne woonkamer is een oase van rust

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.