Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Functies van een salontafel: waar moet ik op letten?

functies-van-een-salontafel-creemers

Een goede salontafel moet uiteraard stevig zijn en passen bij het interieur. Maar wat zijn precies de functies van een salontafel? Waar moet u op letten?

Salontafels in alle soorten en maten

Salontafels of bijzettafels zijn er in alle soorten en maten. Ze kunnen gemaakt zijn van hout of van staal en glas of een combinatie. Daarnaast zijn er salontafels die rond van vorm zijn, terwijl sommige rechthoekig van vorm zijn. Het is belangrijk om te vermelden dat de functies die hier worden genoemd, in principe ook gelden voor bijzettafels.

Het is afhankelijk van uw interieur welke salontafel bij u past. Wellicht houdt u van een kleine en lage salontafel die niet al te veel ruimte inneemt. Sommige mensen hebben liever een wat grotere tafel, omdat er vaak mensen op bezoek komen. Het is dus belangrijk om te kijken naar het effect wat u wilt creƫren met uw salontafel.

functies-van-een-salontafel-creemers

Functies van een salontafel of bijzettafel

Een goede salontafel of bijzettafel moet aan een aantal functies voldoen:

Het allerbelangrijkste wat u met een een salontafel doet, is er dingen op zetten. Dit kunnen bijvoorbeeld glazen met cola of koppen met koffie zijn van uzelf of van gasten of een bord met chips of borrelnootjes. Daarnaast kunt u een salontafel ook gebruiken voor het decoreren van uw interieur door middel van een mooie kaars of een grote bos bloemen.

In sommige gevallen dient een salontafel ook als opbergplek. Vaak herbergen ze een vak met ruimte om dingen zoals tijdschriften of kranten op te bergen.

Wat is er na een lange dag werken dan thuis komen en op de bank TV te kijken? Om het nog relaxter te maken kunt u de salontafel gebruiken als tafel om u voeten op te leggen.

Zijn er nog andere manieren waarop u uw salontafel gebruikt?

salontafel-steigerhout-interieurarchitect-creemers

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “Functies van een salontafel: waar moet ik op letten?

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.