Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Gordijnen in een modern interieur kiezen

raamdecoratie-cr33mers-decoratie-rolgordijnen

Als interieurarchitect krijg ik wel eens de vraag welke soort en welke kleur gordijnen in een modern interieur passen. Wat kunt u daar het beste ophangen? Ken Creemers uit Bree (Limburg) legt het uit in dit blog van vandaag.

Gordijnen in een modern interieur

In een modern interieur horen natuurlijk modern ogende gordijnen. Persoonlijk vind ik dat u in een modern interieur moet kiezen voor simpele en minimalistische kleuren zoals wit en grijs. Dat zijn vaak ook de kleuren die veel gebruikt worden. Door lichte kleuren en rechte gordijnen te gebruiken zorgt u voor een moderne uitstraling.

Gordijnen in een modern interieur die goed bij de rest passen, zijn bijvoorbeeld rolgordijnen (zowel duo als enkel) en shutters.

Rolgordijnen

Het meest uit het oog springende van rolgordijnen is het strakke design wat ze er op nahouden. Er is echter ook nog een andere gave optie mogelijk om een modern interieur te creƫren. Zo kunt u twee rolgordijnen achter elkaar plaatsen. Daarbij kan een van de gordijnen lichtdoorlatend zijn en de ander donker. Door deze opstelling te gebruiken heeft u meer mogelijkheden om te spelen met lichtinval. Daarmee combineert het gebruikersgemak met moderniteit.

Op mijn andere website geef ik uitleg over rolgordijnen. Daar kunt u mij ook een berichtje sturen om meer informatie en advies in te winnen.

gordijnen-in-een-modern-interieur-duorolgordijn-cr33mers

Ook shutters behoren tot de mogelijkheden

Shutters zorgen voor een moderne en tijdloze sfeer in uw kamer. Het zijn regelbare houten lamellen waarmee u de lichtinval in uw woning of kantoor zelf kan regelen. Gordijnen in een modern interieur moeten naar mijn mening ook onderhoudsvrij zijn. U heeft moeite gedaan om een minimalistische opzet van uw woonkamer na te streven, dus is het belangrijk dat de gordijnen ook weinig aandacht vergen. Gelukkig is dit zowel bij rolgordijnen als bij shutters het geval.

Ook voor advies voor shutters bent u bij CR33MERS aan het juiste adres.

shutters-interieurarchitect-ken-creemers

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “Gordijnen in een modern interieur kiezen

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.