Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Handgemaakte wollen tapijten van Perletta

Handgemaakte-wollen-tapijten-van-Perletta-interieurarchitect-cr33mers

Handgemaakte wollen tapijten van Perletta zijn van absolute topkwaliteit. De tapijten van Perletta zijn dan ook ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een kwalitatief goed tapijt met uitstraling. In dit blog vindt u informatie over de collectie.

Tapijten zijn wat mij betreft de finishing touch op de vloer. Het geeft een unieke sfeer en brengt gezelligheid in de woon- of slaapkamer. Ik wil echter wel verzekerd zijn van goede kwaliteit. Daarom kies ik vaak voor handgemaakte wollen tapijten van Perletta.

Handgemaakte wollen tapijten van Perletta

Tapijten van Perletta komen in verschillende soorten en maten. Om te beginnen zijn er verschillende collecties. Deze collecties zijn de Structures, Urban, New Tradition, Lab en Moods.

Om te beginnen is Perletta Structures een 100% wollen handgeweven collectie van Perletta die beschikbaar is in twaalf verschillende structuren en dertig verschillende kleuren. Deze kleuren variëren van lichte beige kleuren tot donkerblauw, paars en rood.

De collectie Perletta Urban kunnen we onderverdelen in verschillende categorieën. Deze categorieën heten Casablanca, Desert, Firenze, Lucca en Terenzo. Deze tapijten zijn langharig en er worden verschillende garens toegepast en gecombineerd. Uiteraard variëren deze in kleuren, structuren en materiaal.

Daarnaast brengt Perletta de New Tradition-collectie. Dit zijn oude traditionele tapijten die in een nieuw jasje zijn gestoken. Perletta verdeelt deze onder in Arizona, Fino, Inca en Repeat. Alle categorieën staan voor een andere manier van weven en herbergen verschillende kleuren tapijten.

De tapijten in Perletta Lab zijn handgemaakte wollen tapijten van Perletta die inspeelt op de trends van morgen. Het is dus daadwerkelijk een ‘lab’ door het feit dat er geëxperimenteerd wordt met toekomstige wensen. Ook Perletta Moods brengt het beste van Perletta. Volgens henzelf is het een stijlvolle collectie met hoogpolige, bouclé, verfijnde en stoere tapijten.

Handgemaakte wollen tapijten van Perletta kunt u vinden op de officiële website. Heeft u ook ervaringen met deze tapijten?

perletta-

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

1 reactie op “Handgemaakte wollen tapijten van Perletta


Door Gepts op 10 juni 2016

Ik vind mijn kleur niet ook geen prijzen

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.