Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Inspiratie nodig voor uw nieuwe interieur? Download het nieuwe e-book!

De lente is terug in het lente, inclusief lentekriebels. Bij sommigen kriebelt het dan om aan de grote schoonmaak te beginnen, anderen zien het groter en willen liefst voor een volledig nieuw interieur gaan. In het begin van het jaar hebben we met u al de nieuwe trends in interieurland overlopen. Nood aan nog meer inspiratie? Geen nood, u kan via de website van CR33MERS het allernieuwste e-book ’10 inspirerende interieurcases ui 2018′ downloaden. Een absolute aanrader voor iedereen die zijn woning opnieuw wilt inrichten.

Inspiratie voor uw woning

De meeste projecten die CR33MERS tot een goed einde brengt, zijn opdrachten van particulieren. In zijn nieuwste e-book neemt Ken u mee naar 7 van zijn favoriete particuliere cases van 2018, in België en Nederland.  In een aantal gevallen mocht CR33MERS het hele pand onder handen nemen, in andere gevallen ging het over een aantal kamers die volgens de eigenaars aan vernieuwing toe waren.

Wat meteen opvalt bij de voor- en na foto’s van de projecten, is dat Ken zijn huisstijl nooit verloochend. CR33MERS staat voor een tijdeloze, hedendaagse en moderne interieurs waar functionaliteit en design hand in hand gaan. Met als belangrijkste kenmerken veel licht en een strakke belijning. Een interieur van CR33MERS is met andere woorden nooit saai.

Een andere vaststelling is dat Ken graag werkt met wit. Niet enkel omdat wit als hoofdkleur bijdraagt tot een lichter interieur, maar ook omdat het een tijdloze kleur is die zeer goed gecombineerd kan worden met andere kleuren. Ken zelf werkt graag met accenten in zwart, grijstinten of notenfineer.

De vele voor- en na foto’s met een woordje uitleg erbij, zullen vast en zeker voor heel wat inspiratie zorgen!

Bron: CR33MERS

Inspiratie voor uw zaak

In het e-book is ook ruimte voor een twee-tal businessprojecten, twee heel uiteenlopende opdrachten trouwens. Het eerste project is een bestaand verzekeringskantoor waarvan het interieur nood had aan een opfrissing. CR33MERS zorgde niet enkel voor een modern interieur, maar ging traditioneel ook hier voor een betere lichtinval, wit met veel accenten in notenfineer.  Maar de vraag van de opdrachtgever was complexer dan enkel een frissere look. Hij wilde toch ook een beetje een huiselijke sfeer op de werkvloer. Dus: niet al te strak en clean. Ken is erin geslaagd om een gezellig werksfeer te creëren. Niet enkel voor de personeelsleden, maar ook in de ontvangstruimte voor de klanten is het aangenaam toeven.

Het tweede businessproject vertrok oorspronkelijk vanuit een adviesvraag: een tandarts in Genk zou in een nagelnieuw kabinet betrekken en wilde graag wat advies over de inrichting ervan. Dat advies viel zo in goede aarde, dat CR33MERS de ideeën mocht uitwerken én mocht omzetten in de praktijk. Voornaamste doel: afwijken van het cliché van een (te) wit, (te) clean en (te) strakke tandartsenkabinet. Om dat te kunnen realiseren, is Ken een beetje de futuristische, speelse toer opgegaan. Mooi voorbeeld is het bijzondere zitelement in de inkomhal.

Altijd belangrijk bij een tandarts: de verlichting. Deze moet ervoor zorgen dat de tandarts zijn werk naar behoren kan uitvoeren en mag tegelijk niet storend zijn voor de patiënt. CR33MERS vond de oplossing letterlijk in het plafond. Ook de onderhoudsvriendelijkheid stond bovenaan de wishlist en ook hier is CR33MERS met verve in geslaagd.

Voor wie zijn zaak een opfrisbeurt wil geven, inspiratie genoeg!

Bron: CR33MERS

Inspiratie voor bijzondere interieurvormen

Last but not least neemt Ken ons mee naar het absolute paradepaardje van dit e-book: zijn eigen ronde (!) penthouse in Dilsen-Stokkem. Een masterclass in hoe omgaan met speciale vormen in een interieur. Om te beginnen zet Ken de wereld letterlijk op zijn kop: het slaapgedeelte beneden en het woongedeelte boven. Hier heeft hij een goede reden voor: het prachtige uitzicht over Dilsen-Stokkem komt zo erg goed tot zijn recht.

Dat uitzicht heeft ook zijn stempel gedrukt op de rest van het interieur. Op de hele bovenverdieping, zijn er maar 2 wanden te vinden. Zo kan u, vanuit welke hoek dan ook, altijd genieten van het uitzicht. Ondanks de ronde vorm van zijn penthouse, kiest Ken ook in zijn eigen woonst voor een strakke, scherpe belijning. Hij levert met dit interieur dan ook zijn visitekaartje af en dat mag absoluut gezien worden.

Bron: CR33MERS

Voldoende inspiratie voor een nieuw interieur? Neem dan contact op met CR33MERS voor de uitwerking van uw plannen! Neem ook eens in kijkje in onze webshop voor leuke en kwalitatieve accessoires.

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “Inspiratie nodig voor uw nieuwe interieur? Download het nieuwe e-book!

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.