Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Interieur inspiratie: hoe vind ik inspiratie voor mijn interieur?

Interieur inspiratie voor uw interieur.

U kent het misschien wel: u bent zojuist de gelukkige eigenaar geworden van een nieuwbouwhuis. Het enige wat nog ontbreekt is het inrichten van het huis. Misschien vindt u het moeilijk om uw huis smaakvol in te richten. Maar we zijn het er vaak wel over eens dat we een mooi huis willen hebben – u wilt zich echter niet te veel bemoeien met alle aspecten die interieurdesign met zich meebrengt. Interieur inspiratie is dan vaak ook het toverwoord voor veel mensen, maar waar haalt u die interieur inspiratie vandaan? Interieurarchitect Ken Creemers zet een aantal mogelijkheden op een rij.

Interieur inspiratie voor de huiskamer door binnenhuisarchitect Ken Creemers

Foto’s bekijken op Pinterest

Pinterest is een van de snelstgroeiende social media van dit moment. Op Pinterest kunt u een account aanmaken, waarna u vervolgens foto’s kunt zoeken in de gigantische database die de site heeft. Er staat over van alles en nog wat op. Een simpele zoekopdracht als ‘interieur inspiratie’ -of in het Engels-  levert al oneindig veel resultaten op. U doet direct interieur inspiratie op voor uw interieur en u krijgt gelijk zin om aan uw (nieuwe) huisje te werken. Ik zelf haal bijvoorbeeld ook vaak interieur inspiratie van Pinterest. Neem alvast een kijkje op mijn inspiratie bord.

Facebook en Instagram

Facebook is wat minder gericht op foto’s dan bijvoorbeeld Pinterest, maar u zult ongetwijfeld vaak foto’s voorbij zien komen die u inspireren. Dit geldt in nog sterkere mate voor Instagram, waar het delen van foto’s centraal staat. Ik raad u aan om eens te zoeken naar interieurarchitecten of fotografen die er hun werk van hebben gemaakt om interieur te fotograferen. Ook kunt u interieur inspiratie opdoen op onze Facebookpagina die u hier kunt vinden. Meermaals per dag wordt hier interieur inspiratie op gepost.

Magazines over interieur

Tot slot is het aan te raden om eens in uw boekhandel op zoek te gaan naar magazines die gaan over lifestyle of design. Het voordeel van magazines tegenover online sites als Pinterest of Instagram is het feit dat magazines vaak ook informatie en tips geven over hoe u een zelfde soort design kunt bereiken. Zo heeft u binnen de kortste tijd ook een fijn huis. Home Sweet Home!

Heeft u verder nog tips? Laat het ons weten in de comments.

interieur-inspiratie-binnenhuisarchitect-Ken-Creemers

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “Interieur inspiratie: hoe vind ik inspiratie voor mijn interieur?

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.