Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Interieuradvies: de beste basis voor een geslaagde inrichting

Zodra een nieuwbouw of renovatie achter de rug is en uw architect en aannemer de deur achter zich dichttrekken, is er de volgende stap: de inrichting van het huis. Maar al te vaak merk ik dat dat voor veel mensen een bijzaak is. Meestal beginnen ze zelf aan de inrichting, zonder doordacht plan. En daar loopt het dan weleens mis. Jammer van de tijd en de investeringen, niet?

Als interieurarchitect krijg ik regelmatig opdrachtgevers over de vloer die hun interieurontwerp zelf in handen namen, maar uiteindelijk niet tevreden waren met het resultaat. Professioneel interieuradvies is geen overbodige luxe, maar een noodzaak als u een droominterieur wilt realiseren dat functioneel én esthetisch in evenwicht is.

interieuradvies   realisatie Cr33mers - interieuradvies1 realisatie Cr33mers - interieuradvies2.jpg

(Foto’s: realisaties Cr33mers)

Interieuradvies: zonder stress naar uw droominterieur!

Elke dag ga ik met opdrachtgevers op zoek naar het interieur van hun dromen. Op basis van hun wensen en behoeften geef ik interieuradvies op maat. En dat heeft veel voordelen:

–    Vanuit mijn ervaring kijk ik letterlijk met een ander perspectief naar uw ruimte(s) en
zie ik mogelijkheden die u misschien zelf niet meer ziet.
–    Ik help u om de juiste beslissingen te nemen en zoek voor u naar oplossingen met een optimale prijs- kwaliteitverhouding.
–    Dagelijks ben ik met interieur bezig. Daardoor heb ik een zicht op de nieuwste trends en materialen.
–    Uw plannen blijven binnen het budget dat u vooropstelt, want daar waak ik voortdurend over.
–    Ik vraag voor u offertes aan en neem de planning van de werken in handen. Geen interieurstress voor u!
–    U krijgt een interieurontwerp dat helemaal bij uw persoonlijkheid en levensstijl past.

Kiest u voor deskundig interieuradvies voor een inrichting die praktisch én mooi is? Neem dan zeker contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Lees ook: “Vijf interieurtips die je geld besparen” op Livios.be.

button (1)

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “Interieuradvies: de beste basis voor een geslaagde inrichting

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.