Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Interieuradvies: volg de nieuwe trend en ga voor groen

interieuradvies

In de keuken is groen al een tijdje een echte smaakmaker. We eten massaal groene groenten en slurpen van gezonde smoothies. Maar nu verovert deze frisse trendkleur ook ons interieur. Een vleugje groen doet uw woning herleven en geeft uw ruimtes een natuurlijke toets. Hoe laat u nu die groene wind subtiel door uw huis waaien? In deze blog geef ik u graag mijn interieuradvies.

interieuradvies
(Bron foto: Vitra-Artek Studioilse)

Interieuradvies: groen, groener, groenst

Groen is de nieuwste woontrend. Zoals met alle trends heb ik ook hier één gouden raad: bezint eer ge begint. Tover uw woning niet halsoverkop om in een jungle, maar ga stap voor stap te werk.

  • Decoreer met groen
    Ook planten maken deel uit van een interieurontwerp. Ze zijn echte blikvangers die bovendien bijdragen tot een positief binnenklimaat. Onderzoek toont aan dat planten echte stresskillers zijn, dat ze onze productiviteit verhogen én de akoestiek verbeteren. Hoe decoreert u met groen? Integreer bijvoorbeeld een kruidentuintje in uw keuken of plaats een mooie plant in een lege hoek. De echte durvers gaan voor een binnentuin of een groene wand.

interieuradvies
(Bron foto: Arte)

  • Fleur uw muren en vloer op met groen
    Hebt u geen groene vingers? Ook dan zijn er talrijke manieren om een vleugje groen te integreren in uw interieur. Denk bijvoorbeeld aan plafond- of muurstickers met een natuurtafereel. U vindt ze online in alle soorten en maten. Of wat dacht u van trendy behang met een botanische print? Kinderkamers krijgen een extra speelse toets met een leuke grasmat.

interieuradvies
(Bron foto: Arte)

Mijn advies? Groen is een leuke trend, maar integreer hem met mate. Wilt u op een evenwichtige manier aan de slag gaan met groen in uw interieur? Neem dan contact op voor een afspraak. Ik geef u interieuradvies dat bij uw persoonlijkheid én uw woning past.

button (1)

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “Interieuradvies: volg de nieuwe trend en ga voor groen

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.