Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Een interieurarchitect maakt van uw huis een thuis

interieurarchitect

Wanneer u bouwt of verbouwt, gaat uw aandacht eerst naar het constructieve werk van uw woonproject. En dat is logisch, want in deze fase legt u – letterlijk en figuurlijk – de fundamenten van uw droomhuis. Toch is het belangrijk om van bij het begin na te denken over hoe u van uw huis een echte thuis gaat maken. En dat doet u beter nog voor de laatste steen gelegd is!

Als interieurarchitect luister ik naar uw wensen en behoeften en hou ik rekening met uw persoonlijke smaak en levensstijl. Zo kan ik doelgericht (meer) leven in uw woning brengen. Want thuiskomen in een warm en gezellig nest, maakt uw leven en dat van uw gezin de moeite waard.

Een interieurarchitect, de investering meer dan waard

In zee gaan met een interieurarchitect is een slimme keuze. Een aantal belangrijke voordelen op een rijtje:

 • Een interieurarchitect kijkt met een objectieve blik naar een woonproject.
  Hij neemt afstand en ziet daardoor vaak meer dan u. Want zelf bent u al maanden – of misschien jaren – aan uw woonproject bezig, waardoor u het grote plaatje misschien niet meer ziet. Een interieurarchitect analyseert de uiteenlopende mogelijkheden van uw ruimtes en voorziet zo nuttige elementen waar u als (toekomstige) bewoner niet meteen aan denkt. Hij waakt ook over de totale stijl en bekijkt uw kamers zowel apart als samen.

interieurarchitect

 • Een interieurarchitect ontwerpt een interieurconcept vanuit een optimale mix van functionaliteit én esthetiek.
  U bekijkt uw woonproject misschien heel praktisch. Terwijl uw partner vooral vanuit een esthetisch oogpunt wil werken. De twee kunnen perfect samengaan! Een interieurarchitect is erop getraind om in elk ontwerp rekening te houden met de praktische en de esthetische kant van een ruimte.

interieurarchitect
(Project Cr33mers)

 • Een interieurarchitect bedenkt creatieve en slimme interieuroplossingen die uw budget onder controle houden.
  In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is een interieurarchitect inschakelen vaak kostenbesparend. Zeker als u op lange termijn denkt. Dankzij een doordacht design creëert u een duurzamer interieur waar u langere tijd gelukkig mee bent. Bovendien kan een interieurarchitect u vaak materialen, meubels en/of verlichting aanleveren tegen een lagere prijs dan u zelf in de winkel zou betalen. Een interieurarchitect ontwerpt ook altijd in functie van uw wensen en behoeften en behoedt u zo voor foute beslissingen die u uiteindelijk nog meer geld zullen kosten.

interieurarchitect
(Project Cr33mers)

 • Een interieurarchitect heeft een uitgebreide kennis van materialen en technieken én een zicht op de nieuwste trends.
  Zo bent u er zeker van dat u geen voorbijgestreefde technieken gebruikt of materialen kiest waarvoor een veel beter alternatief op de markt is. De wereld van interieur en design is voortdurend in beweging. Goede interieurarchitecten zijn mee met de laatste innovaties. En nog belangrijker: ze slagen erin om die innovaties op een praktische én esthetische manier in uw interieur te integreren. Zo hebt u meer dan een huis. U hebt een thuis.

interieurarchitect
(Project Cr33mers)

Wilt u graag weten wat een interieurarchitect voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Samen bekijken we de mogelijkheden van uw woonproject.

button (1)

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “Een interieurarchitect maakt van uw huis een thuis

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.