Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Van een interieurdroom naar het interieur van uw dromen dankzij een interieuradviseur

Interieuradviseur Ken Creemers

Na een hectische dag komt u graag tot rust in uw woning. Voor u hoort daar misschien een lekker glaasje wijn bij de haard bij, terwijl uw partner pas echt kan ontspannen tijdens een heerlijk bad in uw luxebadkamer, en uw kinderen willen dan weer ravotten in een grote speelkamer. Afhankelijk van uw interieurdromen, levensstijl, gezinssituatie en persoonlijke behoeften maakt u van uw huis een sfeervolle thuis. Maar die dromen en verwachtingen in de praktijk omzetten, is vaak moeilijker dan u vooraf denkt. Als ik als interieuradviseur bij mensen thuis kom, hoor ik heel vaak dat ze het niet voor elkaar krijgen om hun interieurdromen ook daadwerkelijk uit te voeren.

Vraag raad aan een interieuradviseur

Die moeilijke vertaling van idee naar praktijk is volkomen begrijpelijk. U hebt vooraf wellicht geen doordacht plan opgesteld. U kocht interieurspullen die u leuk vond. U schilderde uw keukenmuren in een toffe kleur, en koos een andere toffe kleur voor een accentmuur in uw woonkamer. Maar na een aantal inspanningen bleek het geheel niet meer te kloppen. Zonde van de investering in tijd en budget!

Deze valkuilen kunt u voorkomen door een interieuradviseur onder de arm te nemen, zodat hij samen met u de juiste sfeer kan creëren in elke ruimte en daarbij altijd waakt over het totaalconcept.

Maak een moodboard

De restyling van uw woning ontstaat uit een samenspel tussen u en uw interieuradviseur of interieurarchitect. Ik ben altijd gelukkig als mijn klanten mij veel te vertellen hebben. Over wat ze mooi vinden, hoe ze leven, wat belangrijk voor hen is, … Ik wil heel graag voelen naar welke beleving ze streven. Dus geef ik altijd deze tip mee: ga naar interieurwinkels, kijk op Pinterest, snuister in interieurmagazines en knip voorbeelden uit. Maak als het ware uw eigen moodboard. De ideale voorbereiding op het eerste gesprek met uw interieuradviseur!

Interieuradviseur Ken Creemers 4

Interieuradviseur geeft gericht advies

Zodra ik een goed beeld heb van wat de klant wil – zowel op esthetisch als functioneel vlak – geef ik advies over kleuren en meubels. Ik bespreek ook eventuele interieuringrepen. Een kleine verbouwing, zoals een tussenmuur verwijderen of een extra raam creëren, betekent vaak een wereld van verschil. Maar het is natuurlijk niet altijd nodig. Zelfs door enkele meubels van plaats te wisselen, kan een ruimte een compleet andere feeling krijgen. Omdat ik als interieuradviseur dagelijks met interieur bezig ben, heb ik zicht op de nieuwste trends en materialen. En het spreekt voor zich dat ik altijd rekening hou met het budget dat u als opdrachtgever vooropstelt.

interieuradvies Ken Creemers

Maar één aanspreekpunt

Een extra voordeel van werken met een goede interieuradviseur? U krijgt fotorealistische 3D-beelden van uw interieurontwerp. U ziet en voelt dus meteen het effect van de interieuringrepen. Bovendien hebt u maar één aanspreekpunt tijdens uw interieurproject. Ik vraag voor u de offertes aan en neem de planning van de werkzaamheden in handen. Het resultaat? U komt straks thuis in het huis waarvan u écht droomde.

Interieuradviseur Ken Creemers

Win het advies in van een professionele interieuradviseur en maak uw interieurdromen werkelijkheid. Neem gerust contact op met mij voor een vrijblijvende eerste afspraak.

button (1)

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “Van een interieurdroom naar het interieur van uw dromen dankzij een interieuradviseur

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.