Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Interieurontwerp bedrijf: dierencrematorium Amicitia in Sint-Truiden

Amicitia-dierencrematorium-Ken-Creemers-cr33mers

Een interieur ontwerpen waarin droefheid en afscheid centraal zullen staan. Geen sinecure. Mijn keuze voor strak wit, gecombineerd met accenten in blauw en eiken fineer, was voor dit dierencrematorium dan ook heel doelbewust.
Het cleane ontwerp schept vertrouwen en brengt het gemoed tot rust.

Amicitia-dierencrematorium-Ken-Creemers-cr33mers11

Blauw is de kleur van de hemel. Een kleur die rust en vrede in zich draagt. De keuze voor blauw brengt tegelijk ook coherentie met de huisstijl van Amicitia: het logo van het dierencrematorium omvat verschillende tinten blauw. Hout is de uitgelezen manier om warmte te brengen in een interieur. Het creëert een thuisgevoel dat onbewust een troost kan bieden aan de baasjes die hier afscheid nemen van hun lieve huisdier.
Amicitia koos voor Limburgse bedrijven bij de bouw van dit bedrijfspand. Zowel de architecten en de aannemers als ikzelf komen uit Limburg. Een fijn initiatief van deze hartelijke zaakvoerders. En een project waar ik natuurlijk met veel plezier mijn steentje aan bijgedragen heb. Op www.amicitia.be kunt u een virtuele tour door het gebouw bekijken.

Ik kijk ernaar uit om in de toekomst nog meer interieurontwerpen voor bedrijven te maken en te realiseren. Ik hou ervan om op zoek te gaan naar hoe ik een huisstijl kan verzoenen met de uitstraling die een bedrijf wil creëren. En dat allemaal binnen een hedendaags, duurzaam én praktisch design.

  • Breng rust in uw interieur door alles wat overbodig is, weg te laten. Onnodige kasten, tafels, franjes … staan niet alleen in de weg, ze verstoren ook uw gemoed.
  • Laat exterieur en interieur in elkaar overlopen. Het hele plaatje moet kloppen. Zo vermijdt u een verkeerde perceptie – of zelfs teleurstelling – bij passanten of bezoekers. Voor verschillende partijen met elkaar beginnen samen te werken aan een project, moeten ze op dezelfde golflengte zitten.

Uw project eens samen onder de loep nemen? Maak dan zeker een vrijblijvende afspraak.

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “Interieurontwerp bedrijf: dierencrematorium Amicitia in Sint-Truiden

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.