Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Interview met ‘NetWerkT’

Business Coach Jerry van Staveren interviewde me voor zijn bekende websiterubriek ‘NetWerkT’. Het werd een leuk interview over ondernemerschap, over mijn visie op interieur-architectuur en over mijn missie om droominterieurs te realiseren. Maar je krijgt ook een blik achter de schermen. Zo komen mijn leertraject – inclusief het vallen en opstaan – aan bod, maar ook mijn vriendin Katja en mijn hobby’s (en mijn chronische tijdgebrek om die hobby’s te beoefenen ;-).

Lees hier het volledige interview. Veel leesplezier!

Ken1Ken3Ken2

 

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “Interview met ‘NetWerkT’

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.