Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Kleuradvies: breng sfeer in uw interieur!

Is uw interieur toe aan een make-over? Wilt u wat meer sfeer in huis brengen? Niets geeft uw interieur sneller een frisse touch dan een nieuw kleurtje. Vlam niet zomaar een lik verf tegen uw muren: selecteer uw kleuren bewust! Want alleen met de juiste kleurkeuze en doordacht kleuradvies tilt u uw ruimte(s) naar een hoger niveau.

Als interieurarchitect maak ik voor mijn opdrachtgevers een uitgebalanceerd kleurplan dat past bij hun huis én hun persoonlijkheid. Ik spotte voor u alvast de meest opvallende trends voor 2017. Een kleurrijke samenvatting leest u in deze blog!

Zeg het met kleur!

Als we de nieuwste trends mogen geloven, dan zijn veilige kleuren zoals wit, poeder en pastel helemaal verleden tijd. In 2017 kiezen we massaal voor echte sfeermakers, en zelfs voor een tikkeltje avontuur. De nieuwste trendkleuren zijn lichtjes onconventioneel en zelfs wat avant-gardistisch, met een knipoog naar de jaren twintig. Ik deel met plezier mijn twee ultieme kleurtips met u.

Kleuradvies 1: ga voor donkere accenten

Donkere kleuren creëren sfeer en zetten uw andere interieurelementen extra in de focus. Bovendien geven donkere tinten uw interieur een strak en tijdloos karakter. Maar wees niet te kwistig met deze kleuren, want ze kunnen uw ruimte ook verkleinen. Mijn advies is om hier en daar een donker accent te verwerken voor een trendy effect.

bronvermelding tvdv   Bron LLI Design Londen

(Bron foto links: tvdv)
(Bron foto rechts: LLI Design London)

Kleuradvies 2: breng de natuur in huis

Anno 2017 keren we terug naar de natuur en kiezen we voor neutrale en warme kleuren. Beige, zandkleuren, terracotta en groen zwaaien de plak. Ook in materialen zien we deze natuurtrend trouwens terug. Messing, brons en gekleurde natuursteen geven uw interieur een stijlvolle boost. Interieuraccessoires in deze materialen of natuurkleuren komen extra mooi tot hun recht tegen een donkere accentwand.

Kleuradvies
(Bron foto: Theobert Pot)

Wilt u ook kleuradvies voor uw interieur? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Meer lezen over dit thema? Lees dan zeker mijn vorige blogs:

button (1)

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “Kleuradvies: breng sfeer in uw interieur!

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.