Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Kussens op maat: ontdek de kussenlijn van Cr33mers

Kussens op maat

Een huis zonder goedgekozen accessoires is saai. En een bank zonder kussens nodigt niet uit om u gezellig in te nestelen voor een ontspannen avond. Beide problemen zijn op te lossen met … stijlvolle kussens op maat. Die blazen uw interieur gegarandeerd nieuw leven in.

Sierkussens op maat van uw interieur

Als interieurarchitect ga ik vaak op zoek naar geschikte accessoires voor mijn klanten. Een zoektocht die niet altijd het gewenste resultaat oplevert. Daarom lanceerde ik onlangs mijn eigen kussenlijn. Daarmee kan ik klanten rechtstreeks helpen bij de juiste keuze van hun kussens op maat. Ik selecteerde verschillende stoffen die mooi bij elkaar passen, zowel op het vlak van structuur als kleur. Zo kunt u uw woning upgraden met kwaliteitsvolle kussens die perfect passen bij uw interieur.

Uw kussens volledig zelf samenstellen

(Bron: Cr33mers)

U kunt de kleur, het materiaal en de vulling van uw kussens volledig zelf bepalen. Echt maatwerk dus! U kunt kiezen uit 135 kleuren, acht voorgeselecteerde kleurensets en uiteenlopende texturen. Uiteraard met mijn advies. Voor de kussenvulling hebt u de keuze uit dons of veren. Ook de afmetingen van uw kussens op maat bepaalt u helemaal zelf. Van een standaardkussen van 40 bij 40 centimeter tot afwijkende maten op aanvraag.

Zelf testen dankzij stalen aan huis

Ik verkoop deze maatkussens apart of in voordelige sets van vier stuks. Binnenkort kunt u voorbeelden bekijken en bestellingen plaatsen in mijn webshop. Ervaart u de kwaliteit en textuur van de kussens liever van dichtbij? Of wilt u testen of de kleur van een kussen wel past bij uw bank of de andere kleuren in uw interieur? Dan kunt u voor een beperkte prijs stalen aan huis laten leveren. Beslist u om de kussens aan te kopen? Dan breng ik de prijs van de stalen in mindering.

Op zoek naar kussens op maat van uw interieur? Neem dan gerust contact op. De webshop is nog niet online, maar voor bestellingen, advies en stalen kunt u nu al bij mij terecht

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “Kussens op maat: ontdek de kussenlijn van Cr33mers

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.