Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Lindura en Nadura vloeren voor een rustieke uitstraling

lindura-en-nadura-vloeren-interieurarchitect-ken-creemers

Er zijn maar weinig mensen die niet van een houten vloer houden. Houten vloeren geven namelijk vaak een rustieke uitstraling en zien er bovendien erg mooi uit. Daarnaast zijn ze duurzaam en tijdloos. De pas geïntroduceerde Lindura en Nadura vloeren zijn daar een uitstekend voorbeeld van. Interieurarchitect Ken Creemers geeft uitleg over deze recent op de markt gebrachte houtsoorten en vertelt waarom deze unieke houtsoorten voor veel mensen een oplossing zouden kunnen zijn.

Lindura en Nadura vloeren in een notendop

Heeft u nog niet gehoord van Lindura en Nadura vloeren? Wees gerust, u bent niet de enige. Het is namelijk een pas geïntroduceerde houtsoort van het merk Meister. Het idee achter Lindura en Nadura vloeren is dat ze aanvoelen als authentieke houten vloeren, eruitzien als tegel- en parketvloeren en op dezelfde manier werken als laminaatvloeren.

Beide houtsoorten worden geproduceerd door middel van een unieke houtpoedertechnologie. Het materiaal bestaat uit een oppervlak van houtvezels en minerale vulstoffen. Vanwege de karakteristieke eigenschappen presenteert het zichzelf eigenlijk als het beste van twee werelden in één (parket en tegel). Hieronder vindt u de voordelen per vloer.

Wat zijn de karakteristieken van Lindura vloeren?

Lindura is een duurzame houten vloer die zich kenmerkt door de brede en lange planken. Het geeft de ultieme rustieke uitstraling en het feit dat het materiaal robuust is draagt zeker mee aan de toenemende populariteit. Lindura vloeren zijn ideaal om de vloer in uw huis op een tijdloze manier vorm te geven. Met Lindura bent u verzekerd van langdurig plezier.

lindura-en-nadura-vloeren-interieurarchitect-ken-creemers

lindura-en-nadura-vloeren-interieurarchitect-ken-creemers

Nadura vloeren: degelijk, mooi en makkelijk te onderhouden

Nadura vloeren kenmerken zich door het grote tegelformaat. Ze zijn erg degelijk gebouwd en zijn vaak harder dan tegels. Daarnaast zien ze eruit als houten vloeren. Ook zijn Nadura vloeren eenvoudig te onderhouden, net als Lindura.

Beide vloeren zijn daarnaast eenvoudig te plaatsen en hebben een hoog loopcomfort. De vloeren kunnen wel tegen een stootje doordat ze stootbestendig zijn en een hoge krasvastheid hebben. Hierdoor kunnen ze veel meer hebben dan conventionele laminaat- of parketvloeren.

lindura-nadura-vloeren

lindura-en-nadura-interieur-ken-creemers-bree

Waarom zou u voor Lindura of Nadura vloeren moeten kiezen?

Vaak zijn er drie aspecten belangrijk bij het kiezen van een nieuwe vloer: de vormgeving, de levensduur en de prijs.

Of u Lindura en Nadura vloeren mooi vindt ligt aan uzelf – ik kan u alleen overtuigen met afbeeldingen. Echter kan ik u wel vertellen dat de levensduur van dit soort vloeren heel lang is. Doordat ze zo robuust en degelijk zijn hoeft u zich geen zorgen te maken dat u over een paar jaar al weer de vloeren moet vervangen. Niet geheel onbelangrijk is het feit dat u relatief weinig kwijt bent om zulke vloeren te plaatsen. Ze zijn namelijk ook erg betaalbaar.

Heeft u zelf ervaring met Lindura of Nadura vloeren?

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “Lindura en Nadura vloeren voor een rustieke uitstraling

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.