Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Een modern interieur: een zengevoel in huis!

Hebt u het ook zo druk, druk, druk? En komt u vaak moe thuis van uw werk? Creëer dan vooral rust in uw interieur. Zodat u na een hectische dag ontspant in uw eigen omgeving. Een modern interieur geeft meteen een zengevoel. Met een harmonieus evenwicht tussen meubels, materialen, kleuren en verlichting laat u de drukte van de dag van u afglijden. Hoe begint u aan een modern interieur? Interieurarchitect Ken Creemers geeft tips voor een geslaagd resultaat.

Zo creëert u een modern interieur

Een geslaagd modern interieur realiseren, lijkt eenvoudiger dan het is. Want het is veel meer dan op een minimalistische manier inrichten. Alle elementen moeten in harmonie zijn voor een optimaal resultaat. Professioneel advies is dan ook geen overbodige luxe. Ik geef u alvast een aantal tips die u op weg helpen:

 • Beperk het aantal meubelstukken.
  Een modern interieur betekent: ruimte, ruimte en nog eens ruimte. Prop uw woning dus niet vol met meubels en spulletjes, maar creëer een open gevoel. Ga bijvoorbeeld voor lage meubelstukken en vermijd hoge rugleuningen.Modern interieur - realisatie Cr33mers
 • Kies voor natuurlijke materialen en kleuren.
  Een zeninterieur weerspiegelt de natuur. Leer, riet, bamboe en hout zijn onmisbare materialen. Voor een harmonieus geheel combineert u met natuurlijke tinten, zoals beige, wit, groen en bruin. Ton sur ton zwaait de plak in een modern interieur.Modern interieur - realisatie Cr33mers (2)
 • Zorg voor opvallende verlichting.
  Indirecte verlichting schept sfeer. Maar opvallende verlichtingselementen kunnen zeker ook een meerwaarde geven aan een modern interieur. Met de juiste verlichting creëert u contrast en zo geeft u uw woning karakter.
  Modern interieur -,www.manners.nl
  (Bron foto’s: Manners)
 • Hou de regel ‘less is more’ in gedachten.
  Decoratie tilt een interieur naar een hoger niveau. Maar maat houden is de kunst. Want in een modern geheel is er één basisregel: less is more. Kies daarom voor discrete decoratie in natuurlijke materialen, zoals hout of glas. Een opvallend designstuk als blikvanger kan natuurlijk altijd, maar hou het dan bij eentje per kamer.Modern interieur - realisatie Cr33mers (3)

Wilt u ook advies voor een modern interieur? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

button (1)

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “Een modern interieur: een zengevoel in huis!

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.