Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Een moderne gashaard in huis: gezelligheid gegarandeerd

moderne gashaard

Knetterend vuur in huis, het heeft altijd iets gezelligs. Zeker in de eindejaarsperiode, die symbool staat voor fijn samenzijn met vrienden of familie. Met een moderne gashaard haalt u niet alleen een knusse sfeer in huis, hij geeft uw interieur ook een echte visuele meerwaarde. Ik zet de troeven voor u op een rij.

moderne gashaard
(Bron foto: www.dominicus.nl)

Moderne gashaard: de voordelen

Met een moderne gashaard combineert u het beste van twee werelden: de warmte van een echt haardvuur met het gemak van een gashaard. De vlammen zijn bovendien niet te onderscheiden van de echte ‘houtvlammen’. Nog enkele pluspunten:

  • Een gebruiksvriendelijke oplossingMet één druk op de knop activeert u uw haard. U hoeft geen hout te gaan sprokkelen, geen papier samen te proppen en geen aansteker te gaan zoeken.
  • Maximaal comfort
    Uw huis vult zich met een aangename warmte, die u zelf kunt regelen met een afstandsbediening of zelfs via uw smartphone. Dat is heerlijk thuiskomen na een lange werkdag, toch?
  • Een veilig systeem
    Er is geen enkel risico verbonden aan een moderne gashaard.
  • Weinig onderhoud Een gashaard brengt erg weinig schoonmaakwerk met zich mee. Anders dan een houtkachel dus, waarbij u te maken krijgt met roet en as.
  • Niet schoorsteengebondenEen gashaard kan overal geplaatst worden. U bent dus niet gebonden aan de plek waar uw schoorsteen staat.
  • Veel afwerkmogelijkheden U kunt het design van uw gashaard helemaal afstemmen op uw woonstijl. Een losstaande of ingebouwde gashaard, strak geïntegreerd of als opvallende blikvanger: u hebt talrijke mogelijkheden.

moderne gashaard
(Bron foto: www.infooverhaardenenkachels.be)

moderne gashaard
(Bron foto: www.vanraemdonck-haarden.be)

moderne gashaard
(Bron foto: www.infooverhaardenenkachels.be)

moderne gashaard
(Bron foto: www.degrysekachels.be)

Wilt u ook een moderne gashaard in huis? Zorg er dan voor dat hij een mooi en praktisch onderdeel uitmaakt van uw interieur. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden.

moderne gashaard
(Bron foto: www.weldor.nl)

Toch liever verwarmen met hout? Lees dan zeker mijn blog over designhouthaarden.
Ontdek ook de vele troeven van een bio-ethanolhaard.

button (1)

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

1 reactie op “Een moderne gashaard in huis: gezelligheid gegarandeerd


Door Mark op 1 juni 2020

Super bedankt voor deze informatieve blog! Ik vind hem mooi, kort en bondig geschreven. Men hoeft niet lang naar de gezochte informatie te zoeken. Ik heb toen bij de https://www.bioethanolhaard-shop.nl/gashaard_5078.html een gashaard gekocht, nadat ik veel blogs heb gelezen, onder ander ook deze. Dank u wel ervoor!!!

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.