Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Op weg naar een praktisch en tijdloos interieur: interview voor DMlights

DMlights interviewde me voor hun veelgelezen blog. Ik mocht honderduit vertellen over mijn droomprojecten, waaronder het interieur van mijn eigen woning. En natuurlijk maakte ik van de gelegenheid gebruik om heel wat praktische tips voor een tijdloos interieur te delen.

>> Lees het volledige interview

Ken Creemers ging zijn kinderdroom achterna toen hij besloot te studeren voor een master in interieurarchitectuur. Nu, zes jaar later, heeft hij een succesvol interieurbureau waar hij samen met zijn klanten werkt aan hun droominterieur. Wij interviewden hem om te horen wat zijn droomprojecten zijn en kregen handige tips.

DMlights

Ken Creemers in het kort

Het interieurbureau Cr33mers in het Limburgse Bree, is het geesteskind van interieurarchitect Ken Creemers. Hij zette zijn passie voor interieur, kunst en winkelprojecten om in een succesvolle business waar hij vooral focust op high-end totaalrenovaties. Diezelfde passies gebruikt hij ook dagelijks in zijn interieurprojecten en woonconcepten waarbij de visie van de klant en functionaliteit centraal staan. Wil je renoveren en heb je geen idee waar te beginnen? Dan kan je altijd aankloppen bij Cr33mers.

Het Interview

dmlights: Je bent al even bezig als binnenhuisarchitect, zijn er elementen waarvan je vindt dat ze altijd aanwezig moeten zijn in een interieur?

Lees het antwoord op de website van DMlights.

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “Op weg naar een praktisch en tijdloos interieur: interview voor DMlights

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.