Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Project Cr33mers in de kijker: close-up van een renovatie in Opitter

casestudy renovatie Opitter

Iedereen wil een droominterieur en toch is de stap naar een specialist groot. Nochtans kan een interieurarchitect een meerwaarde zijn voor uw renovatieproject.  Een gesprek met een kenner kan soms wonderen doen, dat hebben een aantal mensen vorige week op de beurs ontdekt.  Ook bij de eigenaars van het pand in Opitter, dat ik graag in de kijker wil zetten, is het raadplegen van een specialist ter zake een goeie zet geweest. Het koppel zat helemaal vast en ze kwamen er alleen niet meer uit. Aan de hand van een grondig intakegesprek heb ik al hun wensen op een rijtje gezet. Daardoor kon ik al snel een plan op maat afleveren voor de renovatie van hun woon- een eetkamer. Ze waren al snel gewonnen voor mijn stijl en manier van werken en dus kreeg ik carte blanche. Ik neem u graag mee voor een kijkje achter de schermen.

casestudy renovatie Opitter

Bron: Cr33mers.be

Ontwerp op maat van Cr33mers

Als ik van een klant carte blanche krijg, dan is dat uiteraard fijn werken. Ik kan al mijn creativiteit kwijt in zo’n ontwerp, maar ik moet natuurlijk wel oog blijven hebben voor de wensen van mijn opdrachtgever. Ik betrek hen dan ook bij elke stap die ik onderneem. Omdat de eigenaars zelf geen idee meer hadden welke richting uit te gaan met hun interieur, was het dan ook extra belangrijk om een ontwerp op hun maat te presenteren.

De opdrachtgevers maakten meteen duidelijk dat het voor hen een absolute prioriteit was om van de woonkamer en de eetkamer één geheel te maken. Dat was meteen ook mijn grootste uitdaging. Uiteindelijk heb ik hen een plan kunnen voorleggen dat voldeed aan hun wensen en zijn we ook in die opzet geslaagd.

 

Wat is er concreet onder handen genomen?

casestudy renovatie Opitter

Bron: www.Cr33mers.be

Eigenlijk komt het er op neer dat we van beide kamers zowat alles hebben aangepakt. Van de vloeren tot de verlichting en alles er tussenin, overal is er wel iets gebeurt. Hoewel beide kamers één geheel moesten worden, hebben we toch gekozen om een beetje de identiteit van de ruimtes te bewaren. Aan de ene kant hebben we een een grotere open ruimte gecreëerd, aan de andere kant hebben we bestaande vloeren behouden.

In de woonkamer hebben we de nieuwe meubels op maat afgewerkt met exotische houtsoorten, waaronder het exclusieve yayafineer. Zo kregen we een warmere uitstraling. We hebben bij de zitmeubels ook de eigen kussenlijn van Cr33mers geïntegreerd om zo het interieur naar een hoger level te tillen.

In de eetkamer hebben we gekozen voor een prachtige lamp als eyecatcher. Niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer aangenaam om aan tafel te zitten bij dit licht. Ook de eetkamertafel is een specialleke, volledig vervaardigd uit wit Corian ®.  Maar het pronkstuk is toch wel het zeer speciale tapijt, dat ze wel op vlak van vorm en materiaal maatwerk is. Ook de speciale kleur zorgt ervoor dat de twee ruimtes één lijken.

 

Opdrachtgevers tevreden en dus ik ook. Wil u, net als dit koppel, graag een make-over van uw interieur? Wacht niet langer, maar neem contact op met mij!

casestudy renovatie Opitter

Bron: www.Cr33mers.be

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “Project Cr33mers in de kijker: close-up van een renovatie in Opitter

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.