Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

De Reisboetiek aan het woord over hun ervaring met Cr33mers

Interieurarchitect Dilsen-Stokkem

Goele Custers, zaakvoerster van De Reisboetiek in Dilsen-Stokkem, vond dat haar reisbureau dringend toe was aan een nieuwe en frisse look. Ze kwam toevallig op mijn website terecht, maakte een afspraak … en ging uiteindelijk met mij in zee voor de verwezenlijking van haar interieurproject.

Goele: “Ik wilde mijn zaak graag een frisse en moderne look geven. Zelf had ik wel een aantal ideeën, maar ik zocht een interieurarchitect voor extra inbreng. Via een zoektocht op Google belandde ik bij Ken Creemers. Zijn website sprong eruit dankzij de foto’s van zijn uitgevoerde projecten. Zijn stijl sprak mij aan, want die paste volledig bij mijn visie op het interieur van De Reisboetiek.”

Interieurarchitect Dilsen-Stokkem

(Project: Cr33mers)

Modern met een gezellige touch

“Ik wilde een modern interieur waarin alles een eenheid vormt. Tegelijk moest er een gezellige sfeer zijn. Daarom hebben we bijvoorbeeld gekozen voor houten wanden. Die brengen warmte en gezelligheid in het interieur. Ken maakte een ontwerp. En mijn reactie was onmiddellijk: ‘Als je dat zo kunt uitvoeren, dan zal ik héél tevreden zijn’.”

Interieurarchitect Dilsen-Stokkem Vlot en correct

“Ik verwachtte dat de werkzaamheden correct en vlot zouden worden uitgevoerd. En die verwachting is zeker ingelost. Ken volgde het project nauwgezet op en verzekerde zo dat alle werkzaamheden goed op elkaar waren afgestemd. We overlegden geregeld via e-mail en telefoon. En tijdens de uitvoering van het project sprong hij regelmatig binnen. Ik was heel erg blij dat alles zo vlot verliep. Dankzij de goede coördinatie van Ken konden we tijdens de werkzaamheden gewoon openblijven. Dat is voor een onderneming echt een groot pluspunt.”

Enthousiaste klanten

“Het ontwerp van Ken is werkelijkheid geworden. Het eindresultaat is echt zoals ik het voor ogen had. De klanten van De Reisboetiek reageren heel positief op de verbouwing. De meeste complimentjes gaan trouwens naar onze mooie houten wanden!”

Interieurarchitect Dilsen-Stokkem 3

(Project: Cr33mers)

Minder zorgen

“Een interieurarchitect inhuren voor je renovatie is een echte aanrader. Want hij heeft andere ideeën dan diegene die je zelf kunt bedenken. Je interieur verandert meestal wat grondiger dan wanneer je het zelf zou doen, maar het resultaat is dan ook veel beter. Bovendien neemt een interieurarchitect veel praktische beslommeringen weg. Zo bespaar je jezelf heel wat zorgen. Er viel toch wel een last van mijn schouders toen bleek dat Ken alles zo goed opvolgde en betrokken bleef in elke fase. Het resultaat mag er echt zijn: De Reisboetiek heeft nu een fris en nieuw interieur waar ik supertevreden mee ben. Ik heb Cr33mers dan ook al aangeraden bij een aantal collega’s!”

Wilt u het interieur van uw zaak ook nieuw leven in blazen? Neem dan gerust contact op met mij, zodat we samen aan uw droominterieur kunnen werken.

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “De Reisboetiek aan het woord over hun ervaring met Cr33mers

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.