Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Rolgordijnen: de voordelen van zulke gordijnen op maat

rolgordijnen-interieur-cr33mers

Rolgordijnen hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere vormen van raambedekking. Interieurarchitect Ken Creemers uit Bree (Limburg) heeft er vaak mee te maken en kent daarom de ins en outs van rolgordijnen. Vandaag bespreekt hij de voordelen ervan in dit blog

Wat zijn rolgordijnen?

Rolgordijnen zijn gordijnen die zoals de naam al doet vermoeden opgerold kunnen worden. Ze bieden een aantal duidelijke voordelen tegenover conventionele vormen van raambedekking.

Duorolgordijnen lijken veel op rolgordijnen. Ik had het al eens over de voordelen van duorolgordijnen. Dat artikel kunt u hier terug vinden.

Omdat afbeeldingen meer zeggen dan woorden, vindt u hieronder een voorbeeld van hoe rolgordijnen er uit kunnen zien.

raamdecoratie-cr33mers-decoratie-rolgordijnen

De voordelen van rolgordijnen

Rolgordijnen zijn om te beginnen erg functioneel. U kunt namelijk zelf de lichtinval en daarmee ook de mate van privacy bepalen. Wilt u dus op het hoogtepunt van de dag wat minder zon hebben in uw huis, dan kunt u eenvoudig zelf de gordijnen aanpassen. Daarnaast heeft u ook nooit meer last van pottenkijkers.

Ze kunnen worden gemaakt van allerlei soorten materialen en kunnen worden ontworpen via allerlei verschillende manieren. Zo kunt u zelf de uitvoering, stof en materiaal bepalen van de rolgordijnen die in uw huis komen te hangen. Ze passen daardoor bij elk interieur.

Een ander voordeel is dat u de gordijnen eenvoudig zelf kunt installeren. Dit is zeker het geval als u hoogwaardige gordijnen aanschaft. Wanneer u daarnaast kiest voor op maat gemaakte gordijnen, dan is het slechts een kwestie van de juiste beugels plaatsen en vervolgens de gordijnen ophangen.

rolgordijnen-interieurarchitect-ken-creemers-cr33mers-bree-limburg

CR33MERS kan u helpen

Zoals u mag verwachten van mij, kan CR33MERS u helpen met het kiezen en installeren van gordijnen. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om duo (rolgordijnen) of andere vormen van raambedekking. Voor meer informatie kunt u eens een kijkje nemen op de andere website van CR33MERS (Decoratie).

Wat zijn uw ervaringen met rolgordijnen?

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “Rolgordijnen: de voordelen van zulke gordijnen op maat

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.