Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Spiegel op maat voor een extra stralend interieur

Een spiegel op maat is een onmisbaar item in huis: in de badkamer om make-up aan te brengen of u te scheren bijvoorbeeld. Of in de hal, om nog snel de laatste hand te leggen aan uw kapsel voor u de deur uitgaat. Heel praktisch. Maar hij kan zoveel meer zijn dan dat. Wist u dat u, met de juiste en strategische plaatsing van spiegels op maat, uw interieur een echte upgrade kunt geven? In deze blog geef ik u spiegelinspiratie.

Als interieurarchitect help ik opdrachtgevers met een optimale en harmonieuze interieurinrichting, waarbij elk detail telt. Ook bij de keuze voor een spiegel zit het ’m vaak in de details. Een goedgekozen spiegel heeft meer voordelen dan u op het eerste gezicht zou denken.

spiegel op maat

Bron: www.shelterness.com

spiegel op maat

Bron: www.stacyva.com

Een spiegel vergroot uw ruimte optisch

Eentje op maat doet wonderen voor kleinere kamers. Hang er dus één aan de muur op een goedgekozen plek – kijk daarbij vooral naar wat de spiegel reflecteert – of overweeg zelfs een spiegelwand van boven tot beneden.

spiegel op maat

Bron: www.decoist.com

spiegel op maat

Bron: www.lincthelen.com

spiegel op maat

Source: www.bestproducts.com

 

Hij maakt uw ruimte lichter

Hij reflecteert het buitenlicht en kan een kamer lichter doen lijken dan ze is. Natuurlijk moet u uw spiegel dan juist richten. Besteed voldoende aandacht aan wat in de spiegel te zien is vanuit een aantal belangrijke hoeken voordat u hem aan de muur bevestigt.

 

Het is een echte eyecatcher

Het is ook een uitstekend decoratief element in huis. Een opvallende spiegel, met bijvoorbeeld een speciale vorm of in een karaktervolle stijl, trekt de aandacht. Bovendien is het meestal een stuk goedkoper dan een kunstwerk.

spiegel op maat

Bron: www.thedecorista.com

 

Eentje op maat past in elk interieur

Modern, rustiek, landelijk … welk type interieur u ook hebt, er bestaat vast en zeker een spiegel die er perfect in past. Bekijk eerst wat overeenstemt met uw interieur vooraleer u enthousiast gaat shoppen.

 

Een spiegel op maat kan uw interieur naar een hoger niveau tillen. Interesse in een stijlvol interieurontwerp? Neem gerust contact op voor mijn professionele advies.

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

2 reacties op “Spiegel op maat voor een extra stralend interieur


Door Design wasbak op 12 april 2017

Gave compositie van spiegels. Vooral de spiegels die uit delen bestaat fascineert mij.


Door Vincent op 9 april 2019

Spiegels maken een ruimte af vind ik persoonlijk. Daarnaast kunnen ze een ruimte groter doen lijken en zorgen ze voor sfeer. Ik ben zelf nog op zoek naar een perfecte spiegel voor in mijn badkamer. Die van mij is helaas kapot gegaan tijdens onze verhuizing.

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.