Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Stijlvol wonen: laat u inspireren door … Pinterest

stijlvol wonen

Wanneer u uw woning bouwt, verbouwt of decoreert, gaat u op zoek naar inspiratie. Liefst niet om te kopiëren, maar wel om ideeën op te doen die u uiteindelijk vertaalt naar uw eigen persoonlijke smaak. Zo creëert u een unieke look die helemaal bij u past.

Als interieurarchitect laat ik me dagelijks inspireren door wat ik zie in de vakliteratuur, op beurzen en zelfs zomaar in het straatbeeld. Ook sociale media vormen voor mij een onuitputtelijke inspiratiebron. Ik denk dan vooral aan visuele sociale media zoals Instagram en Pinterest.

stijlvol wonen

Op mijn eigen Pinterest-account deel ik alvast heel wat trends en ideeën, die ik zelf enthousiast toepas in mijn interieurprojecten voor opdrachtgevers. Vanuit deze inspiratiebronnen ga ik samen met hen op zoek naar hun persoonlijke definitie van stijlvol wonen.

stijlvol wonen

Stijlvol wonen: de trends volgens Pinterest

Vroeger waren er de moodboards en prikborden om foto’s en materialen te verzamelen. Vandaag is er Pinterest, een populaire socialenetwerksite die elk jaar de Pinterest 100 voorstelt. Dat zijn de nieuwste trends, gebaseerd op de zoekresultaten. Op het vlak van interieur voorspelt Pinterest deze nieuwigheden voor 2017:

  • Marineblauw zwaait binnen de plak.stijlvol-wonen-pinterest-cr33mers-2
  • Groen is een must in uw interieur.
  • Natuurlijke materialen zijn aan een ware opmars bezig.
  • Tweedehandse of zelfgemaakte nachtkastjes zijn hip.
  • De Scandinavische stijl is een blijver.
  • Marmer in alle vormen, maten en kleuren groeit in populariteit.
  • Koper vervangt goud en zilver als trendmateriaal.

Wilt u altijd op de hoogte zijn van de nieuwigheden in interieurland? Volg me dan zeker op Pinterest. Als interieurarchitect maak ik een zorgvuldige selectie uit de veelheid aan trends.

stijlvol wonen

Wilt u ook stijlvol wonen? Neem dan gerust contact op voor een afspraak. Samen bekijken we de mogelijkheden voor uw interieur.

button (1)

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “Stijlvol wonen: laat u inspireren door … Pinterest

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.