Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

True Vision van M-Design: een gashaard van de nieuwe generatie

true vision

Houtkachels liggen nog maar eens onder vuur. Hoewel ze steeds zuiniger worden, blijven ze ongezond. Te veel fijn stof komt in onze atmosfeer terecht en dus moeten we met z’n allen op zoek naar een ander alternatief. Onderzoek wijst uit dat de Belg helemaal geen hout nodig heeft als warmtebron, maar dat we het vooral doen voor de gezelligheid. Zo’n knetterend houtvuur in onze open haard, het heeft wel iets. Het Belgische bedrijf M-Design komt met een oplossing die op z’n minst evenveel gezelligheid uitstraalt en veel gezonder en milieuvriendelijker is: de True Vision.

Voor- en nadelen van een gashaard

Eind vorig jaar gingen we al eens op zoek naar de beste (sfeer)verwarming voor uw woning. Ook toen hebben we uitgebreid de gashaarden besproken. Gashaarden zijn zuinig, milieuvriendelijke en stoten veel minder fijn stof uit dan houtkachels en open haarden. Ze zijn nog steeds wat prijziger dan deze laatsten, maar gezondheid is onbetaalbaar. Door de zuinigheid van de nieuwe generatie gashaarden, verdient u op termijn ook het prijsverschil terug.

Aardgas wordt bovendien door allerlei instanties gepromoot en dus ook een gasaansluiting vaak geen probleem meer. Uw gashaard heeft op zich ook weinig onderhoud nodig. Eénmaal per jaar stofvrij maken is geen overbodige luxe, maar veel meer komt er niet bij kijken.

 

true vision

Bron: www.m-design.be

Wat is er zo speciaal aan de True Vision?

Om het met de woorden van Bart Goovaerts, zaakvoerder van M-Design te zeggen: True Vision is een gashaard van de nieuwe generatie met een verbluffend realisme. Als u deze gashaard aanzet, dan ziet u dansende vlammen volledig geïntegreerd in de houtstammen. Zo goed als niet te onderscheiden van een echt houtvuur. Dus zelfs voor de die-hards onder u die zweren bij ouderwetse gezelligheid, is de True Vision alvast een oplossing.

Maar ook meer kritische geesten zullen snel overtuigd zijn van de voordelen van de True Vision. Deze gashaard is uitgerust met de meest hoogwaardige 3D-branders – vandaar het verbluffende realisme – maar is ook nog eens zeer zuinig dankzij de Ecowave en de Ecoswitch. Er wordt extra belang besteed aan de veiligheid, dankzij het dubbele ontploffingsluik dat de interne druk onder controle houdt.

Net zoals de meeste gashaarden van de nieuwe generatie, kan u dit exemplaar vanop afstand bedienen. De True Vision heeft ook verschillende versies al naargelang uw voorkeur, smaak en natuurlijk ook budget en beschikbare plaats.

 

true vision

Bron: www.m-design.be

Van Belgische makelij?

Jazeker, en daar mogen we best trots op zijn. Zaakvoerder Bart Goovaerts start in de jaren ’90 oorspronkelijk met een showroom voor sierhaarden en inbouwvuren. Maar zijn passie voor interieur, vormgeving en vooral ook innovatie nemen de bovenhand. In 2002 ziet zijn firma M-Design het levenslicht. Sindsdien een referentie op het vlak van ecologische, zuinige, innovatieve en ook mooie haarden.

Naast gashaarden, kan u er ook andere haarden en kachels vinden. Niet enkel voor binnen trouwens, M-Design heeft ook een speciale lijn van haarden voor in uw tuin. De True Vision is natuurlijk ook niet het enige model van het bedrijf, maar wel het laatste nieuwe in een lijn van innovatieve haarden. Meer informatie kan u trouwens vinden op hun website.

 

Ook interesse in een nieuwe gashaard in uw woonkamer? CR33MERS helpt u graag verder met de inrichting. Contacteer ons!

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “True Vision van M-Design: een gashaard van de nieuwe generatie

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.