Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Wellness in huis: heerlijk genieten in uw eigen woning

wellness

U kent het gevoel vast: een hectische werkweek en het is eindelijk weekend. Het liefst van al zou u meteen naar de wellness willen trekken om eens lekker te ontspannen. Helaas moet u tegenwoordig vaak al weken op voorhand reserveren  bij dat soort ontspanningsoorden. En daar had u tijdens die drukke week natuurlijk geen tijd voor. Stel u nu eens voor dat u gewoon thuis kon relaxen, in uw eigen sauna, jacuzzi of infraroodcabine.

wellness

Bron: CR33MERS

Wellness in de badkamer

wellness

Bron: Geïnspireerd door Pinterest

Het is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk om een wellnessruimte in huis te creëeren. Het enige wat u nodig heeft, is een goed uitgeruste en ruime badkamer. In plaats van een gewone badkuip, kiest u voor een model met waterjets. Liever een douche? Geen probleem, ook uw douchecabine kan uitgerust worden met waterjets voor een heerlijke watermassage. Of u kiest voor een bubbelbad, ook een aanrader voor in huis.

Aangezien uw badkamer ruim genoeg is, kan u ook nog een sauna of een infraroodcabine toevoegen. Er bestaan kleine, éénpersoons-modellen, maar er zijn ook grotere exemplaren waarin u samen met uw partner heerlijk kan ontspannen. Zorg er wel voor dat uw badkamer goed verlucht kan worden en dat de muren bestand zijn tegen vocht. Zo’n stoombad kan nogal wat vocht teweegbrengen.

Waarom geen home spa?

Ziet u het grootser en wil u nog een stapje verdergaan? Beschikt u over een een extra kamer in huis en voldoende budget? Of wilt u misschien meteen een ruimte bijbouwen omdat u ontspanning zo belangrijk vindt? Waarom gaat u dan niet meteen voor een echte home spa? Letterlijk uw eigen kuuroord in huis. U kan zo’n home spa zo groot maken als u zelf wilt. Van een ruimte met een kleine sauna, massagetafels en een indoor jacuzzi, tot een ruimte met Turks stoombad en zelfs een compleet zwembad, alles kan.

En waarom geen kleine bar toevoegen aan uw wellnessruimte, zodat u ook genieten van een lekker drankje terwijl u rustig in uw bubbelbad bijkomt van uw hectische werkweek? En als we dan toch dromen, opteert u ook best voor een home spa met uitzicht op uw tuin en dus een afgesloten douche- of badgedeelte. Op die manier maakt u het plaatje helemaal compleet.

wellness

Bron: CR33MERS

Klassiek of modern, alles kan!

Of u nu van een klassiek landelijke stijl of meer van een modern minimalistische stijl houdt, maakt voor uw privé-kuuroord helemaal niets uit. Afhankelijk van uw eigen voorkeuren, kan u de ruimte inrichten naargelang uw eigen voorkeuren en smaak. U kan zelfs met een bepaald thema werken en uw home spa inrichten als een echte oosters hamam, inclusief mozaïek-tegeltjes en Arabische decoratie. Of toch eerder een klassiek Scandinavische, en dus vooral functionele sauna? De keuze is aan u!

wellness

Bron: Geïnspireerd door Pinterest

Helemaal klaar om te relaxen in eigen huis? Maak meteen een afspraak!

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “Wellness in huis: heerlijk genieten in uw eigen woning

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.