Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Wellness thuis: instantontspanning!

Wellness thuis

We leven een druk leven, waarin het vaak balanceren is tussen een job, hobby’s, en sociale en familiale activiteiten. In onze prestatiemaatschappij stapelen de stressgevoelens zich snel op: te veel werk, krappe deadlines, de frustratie van files … Wellness is dan ook niet langer een overbodige luxe.

Vroeg of laat steken kwaaltjes de kop op. U bent oververmoeid, gestresseerd of krijgt zelfs last van fysieke klachten, zoals hoofd-, rug- of nekpijn. Een weekendje weg of een afspraak in een wellnesscentrum kan wonderen doen. Maar eigenlijk wilt u na die drukke week het liefst gewoon thuis zijn. Daarom is een wellnessplekje in uw eigen huis zeker het overwegen waard. Voordeel? U hoeft zich niet te verplaatsen en u hoeft niets op voorhand te organiseren. Na een overvolle werkdag of een lange werkweek ontspant u in uw eigen vertrouwde oase van rust. Zalig, toch?

Wellness thuis   Wellness thuis

(Bron foto links: cottagelife.com)
(Bron foto rechts: homeadore.com)

Uw wellness thuis: de mogelijkheden

Sauna’s, jacuzzi’s en infraroodcabines raken almaar meer geïntegreerd in onze wooncultuur. Dat een groot huis noodzakelijk is voor een wellnessruimte is een fabeltje. Ook aan een kleine versie beleeft u al veel plezier. Ik bespreek graag een aantal opties om uw ruimte in te richten:

  • Een traditionele sauna is er in alle vormen en maten: in hout of in kunststof, een vochtige of droge sauna, op gas, hout of elektriciteit … voor ieder wat wils.
  • Een eigentijdse infraroodcabine is ideaal voor stramme en pijnlijke spieren. U bekijkt zelf hoeveel vierkante meter u tot uw beschikking hebt en bepaalt op basis daarvan hoe groot uw cabine mag zijn.
  • Een Turks bad (hamam) werkt op basis van stoom, vaak met een eucalyptusgeurtje. Een prima middel tegen luchtweginfecties of verkoudheden. Laat u deskundig begeleiden, want voor een stoombad is vaak maatwerk nodig.

Wellness thuis Wellness thuis

(Bron foto links: inspirationsdeco)
(Bron foto rechts: ultralinx)

Een eigen wellness kan een uitbreiding zijn van uw badkamer, maar kunt u ook perfect integreren in een andere ruimte.

Wilt u ook wellness bij u thuis? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “Wellness thuis: instantontspanning!

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.