Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Een wijnkoelkast: onmisbaar voor elke wijnliefhebber!

wijnkoelkast

De feestdagen staan voor de deur. De ideale periode om te genieten van een lekker wijntje, geserveerd op de perfecte temperatuur. Aan de wijnliefhebbers onder mijn opdrachtgevers adviseer ik in mijn interieurontwerpen vaak een wijnkoelkast. Want die zorgt ervoor dat lekkere wijn niet oxideert en zijn smaak niet verliest. U kunt zo’n koelkast op een stijlvolle manier integreren in uw interieur. U en uw gasten genieten zo van het perfecte glas wijn in een mooie setting.

wijnkoelkast(Bron foto: Miele.be)

Een wijnkoelkast kopen? Een goede voorbereiding is het halve werk!

Het aanbod aan wijnkoelkasten is immens. Ik ga samen met u op zoek naar een koelkast die beantwoordt aan uw wensen én die perfect in uw interieur past. Het model van de wijnkoelkast speelt daarbij een doorslaggevende rol.
Stel uzelf deze vragen bij de keuze van uw wijnkoelkast:

– Welke wijnen wilt u bewaren?

Wanneer u alleen witte wijn, roséwijn of champagne wilt koelen, kiest u beter voor een koelkast met één temperatuurzone. Bent u ook een liefhebber van rode wijn? Dan opteert u voor een exemplaar met twee temperatuurvakken.

wijnkoelkast
(Bron foto: Liebherr.be)

– Hoeveel wijn wilt u bewaren?

Een wijnkoelkast vindt u in alle mogelijke formaten. Voor niet-professioneel thuisgebruik, afhankelijk van de hoeveelheid wijn die u gekoeld wilt houden, is een klein tot middelgroot exemplaar meestal voldoende.

– Waar wilt u uw wijn bewaren?

In de keuken adviseer ik meestal een ingebouwd exemplaar, waarvan het design ook afgestemd is op de stijl van uw keuken. Een wijnkoelkast kan ook perfect in een leefruimte geïntegreerd worden. Zo hebben uw gasten ook een mooi zicht op uw wijncollectie.

wijnkoelkast(Bron foto: Wijnkoelkast.org)

Koopt u wijnen die u nog een aantal jaren moet bewaren om hen 100 % ‘op dronk’ te krijgen? Dan investeert u best ook in een wijnbewaarkast. Dit is een wijnkoeler die een constante temperatuur van zo’n 14° C heeft. Zo kan uw wijn perfect rijpen op de fles. Volgende week vertel ik u hierover meer.

Wilt u investeren in een wijnkoelkast als blikvanger in uw interieur? Neem dan gerust contact op voor professioneel advies.

button (1)

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “Een wijnkoelkast: onmisbaar voor elke wijnliefhebber!

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.