Vragen over interieuradvies?
Stel ze!

Page content

Woonbeurzen, een bron van inspiratie en advies

woonbeurzen

Bent u aan het bouwen of verbouwen? Bent u op zoek naar inspiratie, maar hebt u geen zin om tientallen winkels te bezoeken? Dan zijn woonbeurzen de perfecte plaatsen om ideeën op te doen. Ik geef graag enkele persoonlijke tips.

 

Woonbeurzen: inspiratie voor iedereen 

Voor zowel bezoekers als interieurarchitecten en standhouders is een woonbeurs bijzonder interessant. Bezoekers doen inspiratie op voor hun eigen interieur en krijgen de kans om meteen advies te vragen. Maar ook voor mij als interieurarchitect leidt een woonbeurs tot bepaalde inzichten. Ik leer er nieuwe materialen kennen of ontdek nieuwe trends. Deze ideeën kan ik dan integreren in mijn eigen ontwerpen. Mijn advies? Neem uitgebreid de tijd om rustig rond te lopen, bekijk wat u interessant vindt meer in detail en stel vragen aan de standhouders.

Exellent Eindhoven – Luxury Living Event (sfeerbeeld)

Mijn favoriete woonbeurzen?

woonbeurzen

Biennale Interieur

Dutch Design Week

Alle partners onder één dak

U kent het wel, u bent aan het bouwen of verbouwen en weet nog niet goed welke richting u uit wilt met uw interieur. Dus bezoekt u in één weekend tientallen meubelwinkels, verf- en behangwinkels, decoratiewinkels, tuinmeubelwinkels en keukenwinkels. Héél tijdsintensief en vaak zenuwslopend, want overal moet u wachten tot een verkoper de tijd voor u vindt. Hebt u daar geen zin in? Dan is het voor u voordelig om een woonbeurs te bezoeken. Want op een woonbeurs vindt u alle sectoren, experts en bedrijven onder één dak. U kunt meteen aanbieders met elkaar vergelijken en inspiratie opdoen voor alle kamers van uw woning.

Nieuw … en soms zelfs te nieuw

Vaak vindt u op een woonbeurs producten of materialen die nog niet in productie zijn. Omdat de fabrikanten bijvoorbeeld eerst de reactie van het publiek willen meten. Hou er dus rekening mee dat niet alles wat u ziet (meteen) verkrijgbaar is. Vraag altijd na bij de standhouder of het product voor u leverbaar is.

Een antwoord op al uw vragen

Wilt u een interieur dat volledig in lijn is met uw woning? Hebt u advies nodig over de indeling? Hebt u een keuken gezien, maar weet u niet of ze in uw interieur past? Vraagt het aan een interieurarchitect! Bij mij op de stand kunt u altijd advies vragen. Ik geef u dan alvast een heleboel tips en tricks mee die u meteen kunt toepassen in uw interieur. Breng gerust uw plannetje mee en dan help ik u een stap vooruit.

Zoekt u inspiratie voor uw interieur? Bezoek een woonbeurs!
Wilt u persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met mij op voor advies op maat.

 

Laat een bericht achter met jouw mening!

Comment Section

0 reacties op “Woonbeurzen, een bron van inspiratie en advies

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.